דפומדרול IM לאלרגיה עורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפומדרול IM לאלרגיה עורית
    אנונימית
    06/08/2014

שלום ד"ר,
    אני בחורה בת 28 בריאה, ללא היסטוריה של אלרגיה. ביום שבת האחרון קמתי בבוקר עם פריחה בכל הגוף (מצורפת תמונה). מכיוון שזה שבת ניגשתי למרכז לרפואה דחופה (מרלמ). הרופאה המליצה על מתן זריקת דפומדרול IM 125 מ"ג ומתן אנטיהיסטמינים לעשרה ימים. מכיוון שבעלי ואני מנסים להכנס להריון וישנו סיכוי שהתרחשה הפריה, לא רציתי לקבל את הסטרואידים שכן רק סבלתי מאלרגיה עורית ללא מצוקה נשימתית או כל סימן אחר (מעולם לא סבלתי ממצב דומה בעבר). הרופאה ציינה שאני חייבת את הזריקה כי אחרת אפתח מצוקה נשימתית תוך שעות. ביקשתי לקבל סטרואידים דרך הפה אך היא סירבה.לצערי הסכמתי לזריקה. יש לציין שכבר ביום שלמחרת הסימנים כמעט ונעלמו. הבעיה היא שיום למחרת גם החל לי דימום וגינלי, שעדיין נמשך ואני בטוחה שהוא נגרם עקב הזריקה מכיוון שלא הייתי אמורה לקבל מחזור בימים אלו (אני מבצעת מעקב ביוצים). אני מרגישה שנעשתה כאן רשלנות של ממש, שכן קראתי שסולומדרול במתן IM נשאר זמן רב בגוף. חשוב גם לציין שאני בעלת מבנה גוף קטן ושוקלת רק 48 ק"ג, כך שיתכן ש125 מ"ג זהו מינון יתר עבורי. אני מאד חוששת שיתכן ואיבדתי הריון בעקבות הזריקה ושזה אף ישבש לי את המחזורים הבאים.
    מה דעתך? האם זה במקום לתת סטרואיד מסוג זה כאשר המופע האלרגי הוא עורי בלבד? יש דרך להאיץ את יציאת הסטרואידים מגופי?
    אודה להתייחסותך המהירה, אני מאד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפומדרול IM לאלרגיה עורית

הוספת תגובה

• יש לך אורטיקריה ממליצה בחום

שרית
    11/08/2014

הפריחה הזו נקראת אורטיקריה ובשמות נוספים חרלת / סרפדת.
    מרופא קונבציונלי תקבלי תרופות עם תופעות לוואי רציניות וחסרות תועלת ובן היתר הם יאמרו לך שזה יחלוף מעצמו ( כי אין להם בושה להודות שאין להם תרופות )
    סבלתי 7שנים מאורטיקריה עד שהפסקתי להאמין לקונבציונלים.
    תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    זה האתר של המטפל שהציל אותי.

בהצלחה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפומדרול IM לאלרגיה עורית - תגובה

ד``ר בן רנר
    11/08/2014

שלום
    התופעות מהזריקה יחלפו אל חשש .הדפו נשאר שבוע שבועיים בקושי לא יותר.אל תדאגי השפעת הזריקה זמנית לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכתב דפומדרול אך קיבלתי solumedrol

אנונימית
    11/08/2014

בטעות כתבתי דפומדרול אך הכוונה לסולומדרול שלפי הבנתי נשאר זמן רב בגוף. האם נכון הדבר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו