האם תתכן אלרגיה לפניסטיל ג'ל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תתכן אלרגיה לפניסטיל ג'ל?
    אלמונית
    09/10/2014

שלום
    אני בת 34, נעקצתי תוך כמה שניות (מיתושים? אני כבר לא יודעת ממה) והעקיצות היו מין צורה לבנה כזו, כלומר לא נקודה קטנה, ומסביב אדום לאורך כל היד, כל הזרוע בצד הפנימי . התגרדתי בטירוף.
    וכשהגעתי הביתה מרחתי על האיזור מסביב לכל עקיצה פניסטיל ג'ל ולמחרת קמתי וכל האזור העקוץ יש לי ממש עיגולים אדומים ונפוחים, זה נראה הרבה יותר גרוע מהעקיצה עצמה!.
    (מצורפת תמונה של המצב כרגע).
    זה לא כואב, רק קצת מגרד. בינתיים הנחתי קרח על הזרוע.
    השאלה האם זה יכול להגרם מהפניסטיל?
    אציין שבעבר כשהייתי מורחת זה לא היה קורה, הפניסטיל תמיד הרגיע לי את המקום ולא גרם לתופעה כזו. זה התחיל לי רק לפני כמה חודשים.
    יתכן שיש לי רגישות לחומר?
    תודה רבה על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פניסטיל לא עוזר במקרה זה

רונית
    17/10/2014

תמרחי משחה בשם תריאולון 10 גרם פעמים ביום הגירוד עובר והנפיחות יורדת ולאחר שבוע הסימן עובר בהצלחה אני משתמשת בזה כל פעם שזה קורה לי זה מגיע מיתושים קטנטנים שלא רואים אותם אפילו לבשי ארוך שאת במקומות עם המון צמחייה במיוחד בעונת המעבר מניסיוןןןןן. (פניסטיל לא עוזר במקרה זה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תתכן אלרגיה לפניסטיל ג'ל? - תגובה

ד``ר בן רנר
    12/11/2014

זו תגובה מאוחרת לעקיצה ולא קשורה לג'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו