אלרגיה - סרפדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה - סרפדת
    יצחק ג
    01/08/2015

שלום רב, אני בן 66 ומזה כ-3 חודשים, אני פורח מידי יום עם כתמים אדומים בכל הגוף מאוד מגרדים לי. מרופאת המשפחה, קיבלתי תרופה בשם מיזולן, שאני לוקחת אותה כשהפריחה יוצאת.
    אני מאוד סובל וללא התרופה הפריחה לא עוברת לי. הייתי אצל כמה רופאים אורגולוגיים והם אמרו שאין מה לעשות נגד זה. כמו שזה בא כך זה יעלם לי, יש לציין שלפני 30 שנים הייתה לי אותה בעיה שעברה לאחר מספר חודשים. כמו כן עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות ולא נמצא דבר.
    אולי אפשרי לעזור לי או בעצה יעילה או בתרופה שיכולה לפתור את הפריחה לגמרי. בתודה ובברכה
    יצחק ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה - סרפדת

הוספת תגובה

• אלרגיה - סרפדת - תגובה

ד``ר בן רנר
    01/08/2015

שלום . קיים טיפול חדשני בתרופה ביולוגית (XOLAIR) .התרופה דורשת אישור התאמה מיוחד מקופות החולים.עלותה לפני סבסוד הקופות 5400 ש"ח לחודש! לאחר אישור הקופה כ300 ש"ח לחודש. התרופה ניתנת בהמלצת אלרגולוג בלבד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצחק המלצה

שרית
    02/08/2015

שלום יצחק .
    אני מנדבת לך מידע חשוב מאד .
    אל תשתמש בזריקה שהומלצה לך כאן היא גורמת לתופעות לוואי קשות
    ולא מרפאת אורטיקריה.
    אני חולת אורטיקריה שהבריאה ממהנ בזכות טיפול צמחי ברמה עולמית.
    תחפש בגוגל - רמי מור מחלות עור
    תגיע לאתר שלו ושם יש פרק אורטיקריה עם המידע.

בברכה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו