פנים מתנפחות וגרד בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים מתנפחות וגרד בגוף
    יעל
    07/09/2015

שלום
    אני עברתי לפני כחצי שנה ניתוח קיסרי ,לאחר כחודש וחצי הפנים שלי החלו להתנפח ,התחיל מנקודה קטנה והתפשט בפנים בתחילה זה קרה בתדירות נמוכה אחת לחודש ולאחר זמן זה התחיל להיות בתדירות גבוהה של פעמים בשבוע ובגוף מופיע כתמים גדולים אדומים שמגרדים ץ
    האם יש מה לעשות ומצוא את הסיבה ?
    רופא אלרגיה לא מצא ואמר לי לשוב לאחר חצי שנה ונתן לי טלפסט אבל זה שייך כל ארבעה חמישה ימים לסבול מזה
    מה עלי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים מתנפחות וגרד בגוף

הוספת תגובה

• תחסכי מעצמייך סבל מיותר

שירה
    07/09/2015

לבעיה שלך קוראים אורטיקריה כרונית
    כל הפורום כאן מלא במידע ובשורה התחתונה אין לה תרופה קונבציונלית.
    התרופה היחידה שמרפאת אורטיקריה כרונית ואני חולה שהבריאה ממנה היא התרופה הצמחית ששל רמי מור.
    כל מה שאת צריכה לעשות הוא לחפש בגוגל רמי מור מחלות עור
    וככה תגיעי לאתר שלו.
    אני אחת שהבריאה ברך השם מהטיפול הזה.
    אל תבזבזי זמן על חיפושים ובטח לא על תרופות קונבציונליות שמהם תראי רק תופעות לוואי.

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הפנים

יעל
    07/09/2015

מה לגבי הפנים איך זה קשור ? מה ימנע ממני לקחת כדורים שהפנים יפסיקו להתנפח ,ומה עוד אני פשוט מפחדת שזה מפסיק להשפיע והפנים מתנפחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנים

שירה
    07/09/2015

כנסי לאתר שהמלצתי לך קודם תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור
    מה שיש לך בפנים קשור לפריחה זה נקרא אנגיואדמה.
    התרופה שהמלצתי לך תבריא אותך גם מההתנפחות בפנים מרופא קונבציונלי כמו כאן לא יצא לך כלום רק תופעות לוואי מהתרופות שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים מתנפחות וגרד בגוף - תגובה

ד``ר בן רנר
    08/09/2015

מדובר בחרת (אורטיקריה) הטיפול באנטיהיסטמיניקנה במינונים עולים וכן תרופות נוספות והכול לפי התדירות ולפי הצורך.אם נבדק כבר על ידי אלרגולוג פני אליו שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו