מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בכל הגוףמורן18/10/2015
שלום,
האלרגיות שלי החלו רק השנה:
לפני כחצי שנה התעוררתי באמצע הלילה עם שפה תחתונה ממש נפוחה ואין לי מושג למה,זה עבר אחרי כמה שעות.
לאחר כחודש שרפו לי ממש העפעפיים ,שריפה כאילו שמו לי משחת שיניים,הרגשה של קור שורף כזה..חשבתי שאולי זה בגלל הבקבוקון עם הלבנדר להפצת ריח אז זרקתי אותו וזה עבר אחרי כמה שעות .ועכשיו יש לי פתאום פריחה וגרד במיוחד בכל הידיים וביירכיים ...זה מסרב לעבור .זה בא והולך במשך חודשיים אני משתמשת במשחה. המיועדת לכך רק כשהפריחה מופיעה. עשיתי בדיקת אלרגיה עוד לפני שהפריחה הופיעה והרופא אמר שאני רגישה רק ללענה. איך עושים בדיקת אלרגיה לסוגי מזון? מוצרי חלב,בשר,אגוזים , סויה וכו?
חשל"צ שאני נוטלת כדורים נוגדי חרדה..שם הכדור סרנדה(לוסטרל) 150 מג ביום במשך 4 חודשים
תודה על תשובתכם.דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שירה18/10/2015לפני שתכנסי למעגל קסמים של חיפושים ורופאים ובעיקר תרופות עם תופעות לוואי
נוראיות , אני אחסוך לך את כל הסבל הזה כמו כולנו שסבלו מאורטיקריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירה , אשמח לתגובת הדוקטורים
מורן19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מורן20/10/2015מה ששירה כתבה לך זו עיצת זהב שהתמזל מזלך שהיא כתבה לך אותה.
אני גם כן חולת אורטיקריה שברוך השם הבריאה מהטיפול ששירה כתבה לך.
זה מה שיש לי לומר לך וכל מה ששירה כתבה הוא 100% נכון.
כל הכבוד לשירה ותבורכי על המידע שלי הציל את החיים.
הדוקטורים כאן לא יתרמו לך יותר מכל רופא אחר אין להם כלום בסל התרופותל 99%
מהמחלות ובטח לא לאורטיקריה מאמללת ומייסרת.
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוקה למענה !
מורן21/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה לאורטיקריה כרונית
שרית24/10/2015לשירה
תכנסי בגוגל - רמי מור מחלות עור
זו התרופה לאורטיקריה כרונית ואין זולתה.
כותבת לך חולה לשעבר במחלה הנוראית הזו שגזלה מני 11שנים
עד שהגעתי לטיפול ולתרופה האמיתית לאורטיקריה כרונית.
שבת שלום ורפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בכל הגוף - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015שלום
בדיקות רגישות למזון עושים בכל מרפאה אלרגית .מדובר בחרלת והסיבות אינן ידועות .הטיפול לפי החומרה החל באנטיהיסטמיניקה וגמור בסטרואידים ..פני מחדש לר' האלרגיה שאבחן .ללענה אין קשר לתלונתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)