חשד לאלרגיה לשמרים לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לאלרגיה לשמרים לתינוקת
    מור
    20/10/2015

שלום, אני חוששת שלתינוקת שלי יש אלרגיה לשמרים, היא בת חודשיים ושלושה שבועות, היא נולדה בריאה ובמשקל טוב, אבל מספר שעות לאחר שהנקתי אותה היו לה קשיי נשימה והיתה צריכה לקבל חמצן למספר שעות , לאחר מכן קיבלה אנטיביוטיקה בגלל חשד לזיהום, אבל תרביות הדם יצאו שליליות וללא כל זיהום. מאז החזרה הביתה היו לה כאבי בטן נוראיים במשך כל היום, (לא מדובר בקוליק אלא כאבים חמורים שלא נרגעים) ופריחות שבאות והולכות בעיקר בפנים, הנקתי אותה בהתחלה עם תוספת של סימילאק ומכיוון שחשבנו שהיא אלרגית לחלב שינינו את התמ"ל לנוטרילון פפטי ג'וניור והפסקתי בעצמי לאכול מוצרי חלב, אבל עדיין היו לה כאבים חזקים מאוד, לפני כארבעה ימים הפסקתי לגמרי את ההנקה ולאחר כשלושה ימים המצב השתפר במידה משמעותית. היום היא קיבלה חיסון צהבת B (החיסון הראשון שמקבלים) חיסון HBV אנג'ריקס Btm מנה לילדים, ובערב היה לה שוב כאבי בטן מטורפים. אשמח לשמוע דעה של מומחה האם אכן נראה שיש לה אלרגיה לשמרים ואם כן מה הטיפול?, מכיוון שהבנתי שיש בעיה לקחת את החיסון למי שיש רגישות לשמרים. אשמח למענה מהיר, העניין דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד לאלרגיה לשמרים לתינוקת - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/11/2015

קשה לי להבין מאין באו ה"שמרים " לסיפור. רגישות לשמרים אינה שכיחה והמצאותה מהווה בעיה לא פשוטה. ע"פ התיאור שלך לא מדובר ברגישות לשמרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו