פה ולשון נפוחים -פגיעה בחוש הטעם-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פה ולשון נפוחים -פגיעה בחוש הטעם-
    דליה
    23/10/2015

שלום! סובלת למעלה מחודש משיעול יבש טורדני שבא בהתקפות,פה ולשון נפוחים עם פגיעה בחוש הטעם ועיניים דומעות. צצו לי גם פצעים אדומים גדולים על הגוף כמו עקיצות אך בזה חל שיפור כבר כמה ימים. קיבלתי כדור telfast 120 .לוקחת יומיים ואין שיפור. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פה ולשון נפוחים -פגיעה בחוש הטעם- - תגובה

ד``ר בן רנר
    27/10/2015

מדובר בחרלת פני למרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופה היחידה לחרלת אורטיקריה

שירה
    27/10/2015

התרופה היחידה שתציל אותך היא לא קונבציונלית ולא מה שהרופא הקונבציציונלי
    המליץ פה.
    אני מדברת איתך כחולת אורטיקריה ואנגיואדמה ( ההתנפחות בלשון שאת מתאתר ) כ 7 שנים.
    התרופות הקונבציונליות שתקבלי מרופא אלרגיה הם זבל ( סליחה על הביטוי ) אך אין ביטוי מוחשי אחר לההגדיר אותם וזאת אומרת לך חולת אורטיקריה כאמור 7 שנים מייסרות.

התרופה היא התרופה הצמחית פורצת הדרך של של רמי מור זה הדבר האמיתי.

כל מה שאת צריכה לעשות זה להכנס לגוגל ולרשום : רמי מור מחלות עור
    זה האתר שלו .

זו תרופת הפלא היחידה בעולם שנותנת את התקווה ואני מחוייבת לנדב את המידע ולהציל מתרופות קונבציונליות איומות את החולים הנאיבים שמאמינים שהרופא עם החלוק הלבן ירפא אותם.
    אין תרופות קונבציוליות לכלום.

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו