מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריה ושילוב תרופותדורי איתן24/10/2015
היי, מאז שלקחתי אופטלגין בפעם הראשונה לפני כמה שנים יש לי התנפחויות של העור (חיצוני בלבד) עד כדי כאבים ו"זרמים" בידיים (מסתבר שזו תופעת לוואי ידועה של אופטלגין) בתדירות של בין 2-4 פעמים בשבוע.
לאחר הרבה בדיקות הוחלט שיש לי אורטיקריה ("אלרגיה לעצמי" כפי שהרופא הגדיר זאת..)
רציתי לדעת האם יש פתרון כלשהו לבעיה זו או שזה כאן כדי להישאר, ובנוסף האם יש בעיה לקחת כדור טלפס 180 כל יום יומו? וזי'לרגי/אלרגיקס ודומיהן? ושילוב בין הכדורים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה הטיפול שהבריא אותי
אילנית וייס25/10/2015אני מנדבת מדיי פעם את המידע על התרופה והדבר האמיתי שהציל אותי.
כולי תקווה שאחסוך ממך סבל מיותר הן של המחלה והן של תופעות הלוואי שאתה צפוי להם מהתרפות שתקבל מרופאי האלרגיה כוונתי לתרופות הקונבציונליות.
אחרי 7 שנות אורטיקריה מאמללות שהרסו את חיי בתרופות שלהם וכמובן לא ריפאו אותי מאורטיקריה התמזל מזלי והגעתי לטיפול האמיתי וברוך השם הבראתי.
תחפש בגוגל רמי מור מחלות עור .
זה הדבר היחיד בעניי שיכול להציל אותך מאורטיקריה.
אני לא מסנגרת על אף אחד אח מרגישה חובה מוסרית לנדב את המידע לבני אדם על מנת שלא יעברו את הסבל שלי.
דבר נוסף שחשוב לי לציין הוא חוסר תועלתם של דיקור סיני והומאופטיה שהיו לי בזבוז זמן מיותר על טיפולים חסרי תועלת.
רפואה שלימה לך באשר תלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015שלום רצוי להיצמד לתכשיר אחד ולפי הצורך להכפיל את המינון .אין היגיון בערוב תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומדוע השינה משפיעה על האלרגיה?
דורי איתן02/11/2015הכוונה היא שאם אני לוקח כדור לפני השינה אז זה כאילו לא לקחתי כלל - השינה מבטלת את הכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015אורטיקריה על רקע נטילת תרופות אנטי דלקתיות שכיחה. אין מניעה לקחת אנטיהיסטמיניקה לאורך זמן .אם הטיפול לא עוזר גש למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015קבלת תשובה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)