בת 17 עם סרפדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17 עם סרפדת
    ~
    06/11/2015

שלום אני בת 17 וכבר כמה שנים יש לי פריחות מגרדות מאוד במשך כל חודשי השנה שלא עוברת במשך כמה שבועות טובים. הייתי אצל רופא אלרגיה שלא מצא כלום וגם עשיתי מגוון בדיקות דם אך ללא תוצאה.
    אני בטוחה ויודעת שהן נגרמות בין היתר מעקיצות יתושים. האם בבדיקה הרגילה הרופא בדק את זה? כמו כן, גם בחשיפה ממושכת לאבק חוזרת הפריחה לרוב בבטן. האם זה יכול להיות? הרופא בטח בדק את זה כי אלרגיה לאבק היא דיי נפוצה. איך זה יכול להיות?
    רופאת הילדים שלי נתנה לי תרחיפים טבעיים בהתחלה אך מכיוון שבכלל לא עזרו לי היא נתנה לי סטרואידים חלשים שעם הזמן לא עזרו ביחד עם טלפסט. עדיין שום דבר לא מעביר לי את התחושה הכואבת והמגרדת הזו. בינתיים אני משתמשת בסטרואידים הכי חזקים שיש לי ששיכנעתי את הרופאה לתת לי משחת דרמובט שעובדת מידיי פעם לזמן קצר.
    אחרי שעות על גבי שעות של חיפושים הגעתי למסקנה ע"י איבחון עצמי שזוהי סרפדת.
    האם ישנו עוד בדיקה שיכולה לעזור לי לדעת למה האלרגיה , האם מה שאני חושבת נכון? האם זו סרפדת? והאם יש שיטות לטיפול יעיל יותר? התלות שלי במשחה נהיית ממש נוראית. אני מצרפת גם תמונה של הפריחה, שבדרך כלל ה"כתמים" גדולים הרבה יותר ועל כל הגוף- היכן שעוקץ היתוש במקרה הזה בקרסול. תודה רבה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 17 עם סרפדת

הוספת תגובה

• סרפדת אורטיקריה תשובה לשואלת

מוטי
    07/11/2015

הטיפול הכי טוב שקיים כיום בעולם לסרפדת הוא של רמי מור
    אגב המחלה נקראת אורטיקריה.
    אחותי סבלה ממנה 12 שנה וטופלה אצל רמי מור שהצליח להעלים את הפריחה.
    ממליץ לך לחפש בגוגל רמי מור מחלות עור
    זה האתר שלו.
    לא נראה שמרופא קונבציונלי תבריאי אי פעם מהצרה הזו.
    מקווה שתרמתי לך מידע.

שבת שלום ובהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 17 עם סרפדת - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/11/2015

סרפדת תופעה שכיחה .הטיפול באנטיהיסטמיניקה .גשי למרפאה אלרגית במקום מגוריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו