מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 17 עם סרפדת~06/11/2015
שלום אני בת 17 וכבר כמה שנים יש לי פריחות מגרדות מאוד במשך כל חודשי השנה שלא עוברת במשך כמה שבועות טובים. הייתי אצל רופא אלרגיה שלא מצא כלום וגם עשיתי מגוון בדיקות דם אך ללא תוצאה.
אני בטוחה ויודעת שהן נגרמות בין היתר מעקיצות יתושים. האם בבדיקה הרגילה הרופא בדק את זה? כמו כן, גם בחשיפה ממושכת לאבק חוזרת הפריחה לרוב בבטן. האם זה יכול להיות? הרופא בטח בדק את זה כי אלרגיה לאבק היא דיי נפוצה. איך זה יכול להיות?
רופאת הילדים שלי נתנה לי תרחיפים טבעיים בהתחלה אך מכיוון שבכלל לא עזרו לי היא נתנה לי סטרואידים חלשים שעם הזמן לא עזרו ביחד עם טלפסט. עדיין שום דבר לא מעביר לי את התחושה הכואבת והמגרדת הזו. בינתיים אני משתמשת בסטרואידים הכי חזקים שיש לי ששיכנעתי את הרופאה לתת לי משחת דרמובט שעובדת מידיי פעם לזמן קצר.
אחרי שעות על גבי שעות של חיפושים הגעתי למסקנה ע"י איבחון עצמי שזוהי סרפדת.
האם ישנו עוד בדיקה שיכולה לעזור לי לדעת למה האלרגיה , האם מה שאני חושבת נכון? האם זו סרפדת? והאם יש שיטות לטיפול יעיל יותר? התלות שלי במשחה נהיית ממש נוראית. אני מצרפת גם תמונה של הפריחה, שבדרך כלל ה"כתמים" גדולים הרבה יותר ועל כל הגוף- היכן שעוקץ היתוש במקרה הזה בקרסול. תודה רבה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפדת אורטיקריה תשובה לשואלת
מוטי07/11/2015הטיפול הכי טוב שקיים כיום בעולם לסרפדת הוא של רמי מור
אגב המחלה נקראת אורטיקריה.
אחותי סבלה ממנה 12 שנה וטופלה אצל רמי מור שהצליח להעלים את הפריחה.
ממליץ לך לחפש בגוגל רמי מור מחלות עור
זה האתר שלו.
לא נראה שמרופא קונבציונלי תבריאי אי פעם מהצרה הזו.
מקווה שתרמתי לך מידע.
שבת שלום ובהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17 עם סרפדת - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015סרפדת תופעה שכיחה .הטיפול באנטיהיסטמיניקה .גשי למרפאה אלרגית במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)