אלרגיה לחומר מרדים בטיפולי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחומר מרדים בטיפולי שיניים
    ד``ר בן רנר
    21/01/2016

לפני כשנה ומשהו לאחר שעשיתי טיפול שיניים גדול בהרדמה מלאה , כל הפה החל לכאוב לי למרות שלא ראו שום דבר בצילומים. החלטתי לעשות בדיקת אלרגיה לרופא שיניים והסתבר שיש לי אלרגיה מאוד חזקה למתיל אקריל - משהו ששמו לי ב10!!! שיניים.
    קיבלתי זריקה (לא זוכרת איזה) שעזרה לכאבים לתקופה של שנה בערך, הכאבים חזרו עכשיו ובגדול ואני בטיפולי הפריה, האם יש משהו שניתן לקחת בהריון כדי להקל על הכאבים האלה?

ממש כואב לי כל הפה וזה מקרין לי לכל הגוף, אני לא יכולה לעשות טיפול שיניים כרגע כדי להוציא את החומר כי לא מסוגלת לעשות בלי הרדמה. כך שזה יצטרך להיות רק אחרי לידה.. לכשתגיע.

אני נואשת. תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה למתיל אקריל - תגובה

ד``ר בן רנר
    25/01/2016

שלום
    המטיל אקרילט או הדבקים האקרילים הם דבקים בשימוש דנטלי (גם הדבקת צפורנים) . אין שום סיבה שעדיין תהינה תופעות כי החומר לא נשאר פעיל .גשי למרפאת פה ולסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא בטחה שזה נכון

אני
    25/01/2016

כי הרופאה שעשתה לי את זה בדקה בדיעבד ובחומר שהיא שמה לי בסתימות הלבנות היה רשום שיש מתיל אקריל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו