אדמומיות בפלג גוף עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפלג גוף עליון
    הילי
    24/01/2016

ערב טוב,
    היום הייתי באמצע שיעור.( אני מורה) ופתאום החל גירוד בצוואר חשבתי עקיצה, הגירוד הפך קשה יותר והופיע אדמומיות על הצוואר ובית החזה. שתי תלמידות שלי הכינו פעילות לקראת טו בשבט והביאו שתילים קטנים לכולם... אולי יש קשר?
    לאחר מכן האדמומיות התפשטה לבטן, גב, מפשעות ממש אדום כמו שנשרפים בקיץ בחוף הים, ממש לא נראה טוב...
    הלכתי בסוף השיעור הלכתי מייד לרופאה היא נתנה לי לשלושה ימים טלפסט 180 ופרדניזון.
    מה זה יכול להיות?.. עכשיו לאחר שעות ארוכות יש הטבה אך עדיין אדום בפלג גוף עליון. מדהים בפלג גוף תחתון לבן לגמרי...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות בפלג גוף עליון

הוספת תגובה

• אדמומיות בפלג גוף עליון - תגובה

ד``ר בן רנר
    25/01/2016

שלום
    זו תגובה אלרגית חריפה שבמידה ותחלוף לא מחייבת ברור .אם לא נטלת תרופות לפני כן או ארוע אחר שיכול לגרום לתופעה כזו אין מקום לברר. העיקר שיעבור .במידה ולא ניתתן לפנות למרפאה אלרגית בהמשך (לאחר חודש וחצי !) המשיכי בטיפול כל עוד יש תופעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו