שעול טורדני למעלה מחודשיים בעקבות אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעול טורדני למעלה מחודשיים בעקבות אלרגיה
    bd
    13/02/2016

שלום רב:
    יש לי שעול למעלה מחדשיים עם הרבה גודש באף. שנה שעברה השתעלתי במשך 4 חודשים, תמיד בחורף. הרופא המשפחה עשה בדיקות ולא מצא בעיה.
    הלכתי לרפא ראיות ואלרגיה והוא אמר שבאמת יש לי אלרגיה. נתן לי PREDISON 40MG פעמיים ביום במשך 3 ימים. MOXIPEN ל 7 ימים. AVAMYS וגם OTRYVIN.
    הטיפול עזר מאד!... רק שסיימתי את הPREDISON וגם ה OTRYVIN אחרי שלשה ימים השיעול חזר. הרופא אמר לחזור ל PREDISON
    השאלות:
    1) האם אין פתרון אלא אצטרך תמיד לחזור ל PREDISON? הוא לא טוב לגוף.
    2) איך אפשר לבדוק איזה אלרגיה יש לי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממליצה לך

נאוה
    15/02/2016

לי היתה פריחה בעור אבל גם שיעול ממושך שלא נגמר זמן רב.
    טופלתי לפריחה בטיפול צמחי שהעלים אותה ולאחר מכן המטפל נתן לי תרופה צמחית אחרת לשיעול עד שהוא נעלם.
    תחפש בגוגל את האתר שלו , רמי מור מחלות עור
    אין ממש תרופות ברפואה קונבציונלית למחלות - גם לא לשיעול פשוט.

בברכה
    נאוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעול טורדני למעלה מחודשיים בעקבות אלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    29/02/2016

שלום . לא בהכרח.רצוי לאבחן את מקורו של השיעול ואז לטפל בהתאם .מתן פרדניזון הוא למצבים קיצוניים ולא לטיפול כרוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול יעיל בשיעול

רועי בן יהודה
    01/03/2016

כמובן שכדאי ואפשר לזהות את הגורם לשיעול. צריך רק לדעת לשאול את השאלות הנכונות.
    שיעול ממושך יכול להיות סימפטום של בעיות חומציות וצרבות, אלרגיה, בעיות צוואר ואפילו מצב רגשי.
    הטיפול הראשוני היעיל ביותר שאני מכיר הוא שתייה של חליטות טימין או זעתר.
    אשמח לעזור יותר בשיחה אישית, חפש אותי בגוגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו