דלקת עיניים אלרגית - זיהוי האלרגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים אלרגית - זיהוי האלרגן
    דורית
    06/03/2016

שלום,
    אני בת 27, ומאז שאני בת 7 אני סובלת מדלקת עיניים אלרגית.
    לאחרונה, החלטתי שאני רוצה לדעת מה המקור לזה (ואולי כך אצליח להיפטר ממנו), הגעתי לרופא אלרגיה בקופה, הוא עשה לי 15 טסטים שכולם יצאו שליליים.
    כשסיפרתי זאת לרופא העיניים שלי, הוא אמר שהדלקת היא וודאי אלרגית, ואלרגיות שמתבטאות רק בעיניים, אין אפשרות לאבחן את האלרגן ע"י טסטים.
    לאחרונה עברנו דירה, לקומה ראשונה בשכונה אחרת, וזה ממש מחריף, אני מאמינה שיש איזה צמח שגדל בקרבה שאני אלרגית לו (יש הרבה צמחי בר בסביבה). אם הייתי יודעת מהו, הייתי פשוט עוקרת אותו.

1. האם אכן אין אפשרות לאתר את האלרגן במקרה של דלקת עיניים אלרגית?
    2. אני משתמשת בלורסטין, ולאחרונה שמעתי המלצות חמות על טלפסט. האם כדאי לנסות? יכול להיות שהוא יוכל לעזור לי יותר? מה ההבדל בינהם ?

תודה רבה,
    דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת עיניים אלרגית - זיהוי האלרגן - תגובה

ד``ר בן רנר
    09/03/2016

שלום
    לדאבוני אלה דלקות "אלרגיות" מקומיות שלא ניתן לאתר בגלל מגבלות הבדיקה. מעבר לטפול תרופתי אין אפשרות אחרת . לא מדובר בצמח ספציפי ואין מה לעקור. זו תגובה בעיין שנראת "אלרגית" אל למעשה זו תגובה אימונולוגית /דלקתית ללא קשר ספציפי לאלרגן כל שהוא.מאד מתסכל אבל זה המצב.לשם "אלרגית" אין משמעות ממשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ! + שאלה על טלפס

דורית
    10/03/2016

תודה רבה על התשובה !
    מה לגבי הטלפסט? כדי לנסות לקחת אותו ? יכול להיות שהוא יותר יעזור לי מלורסטין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

שירה
    10/03/2016

לי היתה פריחה אלרגית שנמשכה 7 שנים בשם אורטיקריה
    בן היתה היתה גם דלקת עניים ( אודם תמידי ) .
    לא הלאה אותך אבל עברתי את הטלפסט והלורסטין וסטרואידים איומים
    בקיצור את כל החרטה של הפואה הקונבציונלית.מה שהציל אותי היה טיפול צמחי שלקחתי בשתייה מספר חודשים עד שהסיפור המעיק הזה הסתיים.
    החיסרון של העלות הכספית.
    אם אין לך בבעיה תכנסי לאתר דרך גוגל של המטפל.
    רמי מור מחלות עור.
    שיהיה לך בהצלחה.
    שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ! + שאלה על טלפס - תגובה

ד``ר בן רנר
    13/03/2016

שלום
    את יכולה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו