פריחות בעור וזילרגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחות בעור וזילרגי
    יניב
    22/05/2016

שלום
    בחודשים האחרונים אני לוקח זילרגי בכל כמה ימים לאלרגיות שמופיעות אצלי כפריחה בעור לאחר מגע עם חתולים שיש לי בבית או לפעמים מגע בלחץ על העור ,( חדר כושר ) זיעה על כיסאות בים, מגע ושיפשוף עם אבק וכדומה . הפריחה חולפת מעצמה תוך 20-30 דקות ולרוב אינה מגרדת . הזילרגי עוזר לי מאוד והשאלה שלי האם עם הזמן הגוף מתרגל לתרופה ואז יש צורך בתרופה אחרת?. עשיתי בדיקת אלרגיות בבלינסון והתברר לי שיש רגישות לאבק חתולים ונוצות.חייב לציין שאף פעם לא סבלתי מתופעות של אלרגיה והיא כרגע מתבטאת אצלי בעור בלבד . הבנתי מהרופא שזה עשוי לחלוף לבד עם הזמן .קראתי מאמר שהתופעה שיש לי היא תופעה ידועה וכפי שהופיע בפתאומיות היא עשויה לחלוף בפתאומיות . כל מה שחשוב לשדר לגוף שהכל בסדר וזה גם עשוי להיות ממתח וסטרס. האם כדאי בתקופה הזאת לקחת זילרגי כל יום או יומיים ולא לחכות לתופעות של האלרגיה בעור כפי שעשיתי עד עכשיו ורק אז לקחתי את הכדור על מנת ל"השכיח את הזיכרון של הפריחה מהגוף "האם זה באמת עובד כך והאם הגוף עשוי לתרגל לזילרגי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחות בעור וזילרגי

הוספת תגובה

• פריחה מלחץ וחתולים

שירה
    22/05/2016

מה שקראת באינטרנט זאת חרטטנות עלובה שמופצת הן ע"י רופאים והן ע"י אנשים חובבנים.
    בתור אחת שהיה לה בעבר את התופעות האלה אז הנה כמה תובנות.

התופעה שיש לך שייכת לתופעה כללית שנקראת אורטיקריה .
    לך יש אורטיקריה חריגה ולא רגילה שנקראת אורטיקריה פיסיקלית ( דרמטוגרפיזם )
    מרופא אלרגיה קונבציונלית אתה תשמע כי התופעה חולפת מעצמה וזאת הוא יאמר לך כפי שהוא אומר בעוד הרבה מחלות - במקום לומר לך את האמת כי אין לו תרופות לכלום וזילרגי כמו גם שאר התרופות שאתה מקבל לא ירפאו אותך מהצרה הזו .
    התופעה בדרך כלל מהסוג שלך נמשכת כל החיים ולא חולפת מעצמה .
    לי היתה אורטיקריה רגילה ( לא קשורה בלחץ על העור ) משך 7 שנים אומללות
    מה שהציל אותי היה טיפול אלטרנטיבי צמחי ברמה שאין שני ל בעולם.
    אין לך מה להפסיד לדעתי.
    אם אתה רוצה לקרא על הטיפול תכתוב בגוגל - רמי מור מחלות עור
    זה האתר.

עוד משהו חשוב , אתה חייב להפרד מייד מהחתולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשירה

יניב
    22/05/2016

קודם כל את פוסקת נחרצות שזה לכל החיים ואחר כך את אומרת שעבר לך אחרי שבע שנים ואת מניחה שזה בעקבות הטיפול שקיבלת . יכול להיות שפסיכולוגית שידרת לגוף שהכל בסדר כמו שכתבתי כי זה יכול לבוא גם ממצבים נפשיים ובגלל זה זה עבר לך .
    דבר שני זה לכל מקרה לגופו . מכיר אנשים שעבר להם אחרי שנתיים וכאלה אחרי מספר חודשים בלי שום טיפול .
    גם הקביעה שלך להיפתר מחתולים בבית היא נחרצת ולא לעיניין לדעתי . זה כמו שאגיד לך להמנע ממגע פיזי עם אנשים או כל מגע עם אבק .
    לא מצפה שזילרגי ירפא אותי...שאלתי אם הגוף מתרגל אליו

בכל זאת אחכה לשמוע דעה מקצועית של רופא בפורום
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחות בעור וזילרגי - תגובה

ד``ר בן רנר
    29/05/2016

אם קבלת הסבר בבילינסון נהדר כך זילרגי לפי הצורך .אין כל בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחות בעור וזילרגי - תגובה

ד``ר בן רנר
    29/05/2016

כן עניתי מקודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו