מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחות בעור וזילרגייניב22/05/2016
שלום
בחודשים האחרונים אני לוקח זילרגי בכל כמה ימים לאלרגיות שמופיעות אצלי כפריחה בעור לאחר מגע עם חתולים שיש לי בבית או לפעמים מגע בלחץ על העור ,( חדר כושר ) זיעה על כיסאות בים, מגע ושיפשוף עם אבק וכדומה . הפריחה חולפת מעצמה תוך 20-30 דקות ולרוב אינה מגרדת . הזילרגי עוזר לי מאוד והשאלה שלי האם עם הזמן הגוף מתרגל לתרופה ואז יש צורך בתרופה אחרת?. עשיתי בדיקת אלרגיות בבלינסון והתברר לי שיש רגישות לאבק חתולים ונוצות.חייב לציין שאף פעם לא סבלתי מתופעות של אלרגיה והיא כרגע מתבטאת אצלי בעור בלבד . הבנתי מהרופא שזה עשוי לחלוף לבד עם הזמן .קראתי מאמר שהתופעה שיש לי היא תופעה ידועה וכפי שהופיע בפתאומיות היא עשויה לחלוף בפתאומיות . כל מה שחשוב לשדר לגוף שהכל בסדר וזה גם עשוי להיות ממתח וסטרס. האם כדאי בתקופה הזאת לקחת זילרגי כל יום או יומיים ולא לחכות לתופעות של האלרגיה בעור כפי שעשיתי עד עכשיו ורק אז לקחתי את הכדור על מנת ל"השכיח את הזיכרון של הפריחה מהגוף "האם זה באמת עובד כך והאם הגוף עשוי לתרגל לזילרגי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מלחץ וחתולים
שירה22/05/2016מה שקראת באינטרנט זאת חרטטנות עלובה שמופצת הן ע"י רופאים והן ע"י אנשים חובבנים.
בתור אחת שהיה לה בעבר את התופעות האלה אז הנה כמה תובנות.
התופעה שיש לך שייכת לתופעה כללית שנקראת אורטיקריה .
לך יש אורטיקריה חריגה ולא רגילה שנקראת אורטיקריה פיסיקלית ( דרמטוגרפיזם )
מרופא אלרגיה קונבציונלית אתה תשמע כי התופעה חולפת מעצמה וזאת הוא יאמר לך כפי שהוא אומר בעוד הרבה מחלות - במקום לומר לך את האמת כי אין לו תרופות לכלום וזילרגי כמו גם שאר התרופות שאתה מקבל לא ירפאו אותך מהצרה הזו .
התופעה בדרך כלל מהסוג שלך נמשכת כל החיים ולא חולפת מעצמה .
לי היתה אורטיקריה רגילה ( לא קשורה בלחץ על העור ) משך 7 שנים אומללות
מה שהציל אותי היה טיפול אלטרנטיבי צמחי ברמה שאין שני ל בעולם.
אין לך מה להפסיד לדעתי.
אם אתה רוצה לקרא על הטיפול תכתוב בגוגל - רמי מור מחלות עור
זה האתר.
עוד משהו חשוב , אתה חייב להפרד מייד מהחתולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירה
יניב22/05/2016קודם כל את פוסקת נחרצות שזה לכל החיים ואחר כך את אומרת שעבר לך אחרי שבע שנים ואת מניחה שזה בעקבות הטיפול שקיבלת . יכול להיות שפסיכולוגית שידרת לגוף שהכל בסדר כמו שכתבתי כי זה יכול לבוא גם ממצבים נפשיים ובגלל זה זה עבר לך .
דבר שני זה לכל מקרה לגופו . מכיר אנשים שעבר להם אחרי שנתיים וכאלה אחרי מספר חודשים בלי שום טיפול .
גם הקביעה שלך להיפתר מחתולים בבית היא נחרצת ולא לעיניין לדעתי . זה כמו שאגיד לך להמנע ממגע פיזי עם אנשים או כל מגע עם אבק .
לא מצפה שזילרגי ירפא אותי...שאלתי אם הגוף מתרגל אליו
בכל זאת אחכה לשמוע דעה מקצועית של רופא בפורום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחות בעור וזילרגי - תגובה
ד``ר בן רנר29/05/2016אם קבלת הסבר בבילינסון נהדר כך זילרגי לפי הצורך .אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחות בעור וזילרגי - תגובה
ד``ר בן רנר29/05/2016כן עניתי מקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)