אלרגיה גרד ממה יכול להיות אשמח לתשובתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה גרד ממה יכול להיות אשמח לתשובתכם
    לירי
    09/10/2016

שלום רב ידוע כי יש לי אלרגיות אך לאחר בירור לפני שנים לא גילו למה. קרה לי כבר כמעט 6 פעמים במשך ה 15 שנה האחרונות בהן חטפתי אלרגיה והתנפחתי והגעתי לבי״ח שם קיבלתי טיפול. לפני שבוע התחלתי להתגרד באזור הצוואר החזה והבטן, וישנם כמו עיגולים קשקשיים אבל לא ממש בולטים מעל העור. אדומים ועגולים בבטן.השתמשתי במשחת Eurex שעזרה לי מעט. שלשום ממש התגרדתי ונתנו לי עירוי של SOLUCORTEF 300 מל וכדור טלפסט. זה עזר לי מאוד ומאז יש לי לפעמים טיפה תחושת גירוד אך לא כמו שהיה. הגירוד חוזר לסירוגין כשחם לי, לבישת חזייה או משהו לוחץ.
    יש לי בבקשה מספר שאלות: האם לעירוי בודד יכולות להיות תופעות לוואי במערכת העצבים מהקורטיזול?? האם אחרי הכנסה של 300 מ״ל לגוף גם צריך לרדת בהדרגה?? 2. האם האלרגיה הזו יכולה לעבור גם לבד ללא שימוש בסטרואידים ?? האם מותר לי לחזור להתאמן אימוני כוח או להמתין?? תודה רבה מראש על התשובות שבוע טוב בע״ה
    איך ניתן לדעת אם זו אלרגיה ולא חס וחלילה גרד שקשור לתופעות פנימיות אחרות,??
    לפני כחודש התחלתי להתאמן והמשקולות נוגעות לי בגוף זה יכול להיות קשור ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לך אורטיקריה וזה הטיפול

מיטל
    13/10/2016

מה שיש לך זו אורטיקריה ואנגיואדמה
    שתי בעיות שמופיעות ביחד.
    לא ממליצה לך בשום אופן להמשיך ולקחת סטרואידים בטח לא בעירוי ובטח לא בכדורים.
    התרופה לאורטיקריה קיימת אבל לא אצל רופאים קונבציונלים.

תכתבי בגוגל - רמי מור מחלות עור
    זה האתר שם יש לך את המידע על הטיפול המציל שהוא צמחי
    מנסיון, שום טיפול אחר לא יעצור את הצרה הצרורה הזו.

בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה וגרד

ד``ר ולרי טפליצקי
    14/10/2016

שלום רב, בד"כ אין תופעות לוואי מעירוי חד פעמי של סולוקורטפ, אין צורך להוריד מינון בהדרגה, התקף כזה יכול גם לעבור לבד ללא שימוש בסטרוידים, מותר לחזור להתאמן, יש לפנות לאלרגולוג לבירור אלרגי. יש לבצע בדיקות דם אצל רופא משפחה אם יש חשד למחלה פנימית. אם משקולות נוגעות לך בגוף ובמקום הזה מופיעה פריחה, יתכן אלרגיה למתכת או תגובת עור למגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו