מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה גרד ממה יכול להיות אשמח לתשובתכםלירי09/10/2016
שלום רב ידוע כי יש לי אלרגיות אך לאחר בירור לפני שנים לא גילו למה. קרה לי כבר כמעט 6 פעמים במשך ה 15 שנה האחרונות בהן חטפתי אלרגיה והתנפחתי והגעתי לבי״ח שם קיבלתי טיפול. לפני שבוע התחלתי להתגרד באזור הצוואר החזה והבטן, וישנם כמו עיגולים קשקשיים אבל לא ממש בולטים מעל העור. אדומים ועגולים בבטן.השתמשתי במשחת Eurex שעזרה לי מעט. שלשום ממש התגרדתי ונתנו לי עירוי של SOLUCORTEF 300 מל וכדור טלפסט. זה עזר לי מאוד ומאז יש לי לפעמים טיפה תחושת גירוד אך לא כמו שהיה. הגירוד חוזר לסירוגין כשחם לי, לבישת חזייה או משהו לוחץ.
יש לי בבקשה מספר שאלות: האם לעירוי בודד יכולות להיות תופעות לוואי במערכת העצבים מהקורטיזול?? האם אחרי הכנסה של 300 מ״ל לגוף גם צריך לרדת בהדרגה?? 2. האם האלרגיה הזו יכולה לעבור גם לבד ללא שימוש בסטרואידים ?? האם מותר לי לחזור להתאמן אימוני כוח או להמתין?? תודה רבה מראש על התשובות שבוע טוב בע״ה
איך ניתן לדעת אם זו אלרגיה ולא חס וחלילה גרד שקשור לתופעות פנימיות אחרות,??
לפני כחודש התחלתי להתאמן והמשקולות נוגעות לי בגוף זה יכול להיות קשור ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה וזה הטיפול
מיטל13/10/2016מה שיש לך זו אורטיקריה ואנגיואדמה
שתי בעיות שמופיעות ביחד.
לא ממליצה לך בשום אופן להמשיך ולקחת סטרואידים בטח לא בעירוי ובטח לא בכדורים.
התרופה לאורטיקריה קיימת אבל לא אצל רופאים קונבציונלים.
תכתבי בגוגל - רמי מור מחלות עור
זה האתר שם יש לך את המידע על הטיפול המציל שהוא צמחי
מנסיון, שום טיפול אחר לא יעצור את הצרה הצרורה הזו.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה וגרד
ד``ר ולרי טפליצקי14/10/2016שלום רב, בד"כ אין תופעות לוואי מעירוי חד פעמי של סולוקורטפ, אין צורך להוריד מינון בהדרגה, התקף כזה יכול גם לעבור לבד ללא שימוש בסטרוידים, מותר לחזור להתאמן, יש לפנות לאלרגולוג לבירור אלרגי. יש לבצע בדיקות דם אצל רופא משפחה אם יש חשד למחלה פנימית. אם משקולות נוגעות לך בגוף ובמקום הזה מופיעה פריחה, יתכן אלרגיה למתכת או תגובת עור למגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)