סוכר וזריקת דיפרוספאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר וזריקת דיפרוספאן
    אילנית
    19/05/2008

קיבלתי לפני שבוע זריקה זו במיון 2 CC לאלרגיה בגלל גירודים בגוף, בינתיים אין שיפור. עד אז הסוכר שלי היה מאוזן עם טיפול כדורים. מאז הסוכר שלי עולה לערכים מאוד גבוהים. אני יודעת שאני אצטרך לטפל בסוכרת ולפנות לרופא לשינוי התרופות. שאלותי הם: האם יתכן ויהיה בכל זאת שיפור ?, האם הסוכר עוד יכול לעלות ? והאם האיזון בסוכר יחזור לקדמותו או שכך המצב שלי ישאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר וזריקת דיפרוספאן

הוספת תגובה

• אילנית

ד``ר בן רנר
    19/05/2008

חבל שלא דיווחת שאת סכרתית.הטיפול הזה לא עבורך ובוודאי לא במינון הכפול (2 מ"ל )כפי שניתן לך.זו תופעת לואי של החומר .גשי לרופא לאזן את הסוכר.מכיוון שהשפעת התרופה תפוג אחרי חודש לפחות רמות הסוכר יחזרו למצב שהיו לפני הטיפול.להבא דווחי שאת סכרתית וטיפול יינתן רק בכדורים שניתן להפסיק כל אימת שיש עליה בסוכר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אילנית
    19/05/2008

חבל שיש רופאים שאפילו שאומרים להם כל מה שצריך בכל זאת הם עושים מה שהם רוצים כי אני כן אמרתי. אם אפשר לענות לי על שאר השאלות תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו