שאלות לגבי אלרגיה לדבורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי אלרגיה לדבורים
    שי
    07/11/2016

שלום,

אני בן 44 ויש לי אלרגיה לדבורים שהתגלתה לפני כ-20 שנה.

לפני 20 שנה לאחר שהתגלה שאני אלרגי לאחר תגובה אלרגית חריפה עשו לי חיסונים נגד ארס של דבורים במשך שנה ולאחר מכן קיבלתי מזרק אפיפן שמידי שנה אני מחליף אותו ונושא אותו עימי.

השאולות שלי הן :

1.האם עלי לעשות חיסונים מחדש כדי להקטין את הסיכוי שתהיה לי תגובה אלרגית חריפה במידה ודבורה תעקוץ אותי ?

2.במידה ואני נמצא בטיול ועוקצת אותי דבורה האם עלי להשתמש מיידית בלכ מקרה במזרק האפיפן או שעלי לחכות לראות אם אני מפתח תסמינים של האלרגיה ורק אז להזריק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לדבורים ...

ד``ר בן רנר
    07/11/2016

שלום
    הטיפול המקובל נמשך חמש שנים ולא שנה .אפיפן חובה אך אציע לעבור ברור חוזר. עשרים שנה זו תקופה ארוכה וסביר שהרגישות פחתה מאד. אפיפן מזריקים מיד ולא מחכים .אך הכול לאחר ברור חוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לארס דבורים

ד``ר בן רנר
    19/11/2016

שלום .ראשית בדוק שוב במרפאה אלרגית . שנת חיסון בלבד לא נותנת חיסון .המקובל 5 שנים .את האפיפן מזריקים מיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו