פניצלין רגישות והתקף אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניצלין רגישות והתקף אלרגיה
    איתן
    28/04/2017

שלום רב
    לאור חיידק בגרון נטלתי מוקסיפן, ומסתבר שבאמצע החיים פיתחתי רגישות לפניצלין )לקחתי בעבר לא מעט פעמים מוקסיפן), היות שחטפתי התקף אלרגיה עם כל התסמינים של אודם גרד הרגשת קושי בליעה קושי וכאבים בכפות הרגליים תחושה מוזרה בלשון. קיבלתי במדא סטרואידים ועוד זריקה שלא יודע שמה נגד אלרגיה. מה שהכי מוזר לי שבשלב מסוים בזמן שעדיין יש התקף ותוך שקיבלתי תרופות במדא, היו לי טיקים בפלג גוף עליון. אני סבלתי ממספר התקפים בודדים בחיי של אפילפסיה והאחרון היה לפני 20 שנים. אישתי בזמן התקף האלרגיה הייתה בדיוק עם חברה שלה רופאה פנימאית שאמרה לב שטיקים זה חלק מהתגובה האלרגית. היות שאתה המומחה בתחום שאלתי האם ידוע כי טיקים הם גם סימפטום / תופעת לוואי של התקף אלרגיה? אודה לתשובתך איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית

ד``ר בן רנר
    28/04/2017

שלום
    מצטער לאכזב אותך אבל טיקים אינם חלק מתגובה אלרגית. סביר שמדובר בהתקף אפילפטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

איתן
    28/04/2017

וטריקים יכולים להיות גם מחרדת /התרגשות יתר? (זה היה המצב שלי) הייתי לחוץ מאוד מההתקף האלרגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו