גירוד מטורך שעובר ממקום למקום ומציק נורא מקשה לי לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד מטורך שעובר ממקום למקום ומציק נורא מקשה לי לישון
    טלי
    04/05/2017

גירוד מטורף בשבועיים האחרונים שמציק מאוד בלילה וגם במשך היום יש לציין כי בעבודה יש שטיחים ניסיתי כבר מספר ימים לקחת זילרג׳י מרגיע קצת ושמתי משחת אדרמה שקצת מרגיעה
    הגירוד עובר ממקום למקום השבוע יצאו לי שלפוחיות מרוב גירוד שעברו לאחר ששמתי אדרמה ממש מציק לי מה זה יכול להיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד מטורף

ד``ר בן רנר
    15/05/2017

שלום
    ע"פ התצלום מדובר ב"סרפדת" אורטיקריה. תמשיכי בזילרג'י ואם אינו מרדים אותך ניתן ליטול שני כדורים בו זמנית.במידה והתופעה לא חולפת תוך חודש וחצי עד חודשיים יש לפנות למרפאה אלרגית
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי לרופאת משפחה

טלי
    15/05/2017

נתנה לי טלפסט עשה לי לא טוב מרדים ומחליש מאוד בנוסף בדיקות דם יצא ערך גבוה של IgM 310 וגלובולין גמא 19% לא יודעת אם זה קשור יורדת במשקל מאוד לאחרונה מאז לידה שלישית כבר שוקלת 45 קילו כעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד מטורף

ד``ר בן רנר
    15/05/2017

שלום
    אם יש ירידה במשקל תפני שוב שתשלים בדיקות כגון אימונואלקטרופורזה בדם ובדיקת שתן לחלבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגירןד שוב תוקף אותי

טלי
    15/05/2017

תודה רבה לך אדבר עם הרופא
    לקחתי שוב טלפסט בלית ברירה סובלת מזה יש לציין שהייתי עם הילדים בגינה היום אולי אלרגיה ליתושים מי יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מבזבזת את זמנך

ענת
    16/05/2017

ייקח לך זמן עד שתגיעי למסקנה שרופאת משפחה או רופא אלרגיה נותנים לך תרופות דלות שאין בהם תועלת.
    התרופה היחידה שמצילה מאורטיקריה היא תרופה צמחית.
    תכנסי לגוגל ותרשמי :

רמי מור מחלות עור

אני הייתי בסרט הזה 25 שנה של אורטיקריה מאמללת.
    כל דקה של סבל זה בגלל שאת עוד לא מבינה שאין תועלת במה שאת מקבלת בקופת חולים.

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו