האם אלרגיה או פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אלרגיה או פטריה
    ריקי
    09/06/2017

שלום רב,
    לפני 3 שבועות אספתי גורת חתולים מהרחוב
    אחרי שבוע פתחתי פריחה נוראית בצוואר ואדמומיות מסביב לפה והרגשתי קושי בבליעה קבלתי במוקד סטרואידים וזריקה שעזרו לנפיחות והורידו את אדמומיות פנים אך הפריחה בצוואר לא עברה.
    הגעתי למיון האבחנה: רושם לפטרת קבלתי לימיסיל משחה וכבר עבר שבוע ואין שיפור. רופאת עור טוענת שמדובר באלרגיה רופאת אלרגיה טוענת שככה לא נראית אלרגיה לחתולים ואני נופלת בין הכסאות. רופאת עור רשמה טלפסט 180 לקחתי יומיים אין שום שיפור אז הפסקתי רופאת אלרגיה אמרה תבואי רק שלא תיהיי על סטרואידים לפחות 3 שבועות רק אז נוכל לעשות טסטים אבל חותמת לך זו לא אלרגיה. אני מתחילה לחשוב שיש לי גם אלרגיה וגם פטריה. כרגע הפנים אדומות מסביב לפה העיניים מנופחות והפריחה בצוואר עדיין קיימת.
    אשמח לכל תובנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אלרגיה או פטריה

הוספת תגובה

• רגישות בצואר

ד``ר בן רנר
    10/06/2017

שלום
    עם סטרואידים אין שום בעיה לבצע תבחיני אלרגיה. להפסיק צריך טלפסט בלבד. אשמח לעזור לך במרפאתי

דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו