אלרגיה לבוטנים ושקדים ואסטמה עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לבוטנים ושקדים ואסטמה עור
    סטלה
    24/09/2017

שלום
    בני בן 1.8 בגיל שנה אכל במבה כולו התנפח והקיא קיבל זריקת סטרואידים גילינו שהוא אלרגי לבוטנים
    היינו אצל אלרגולוג עשינו טסט ויצא שיש גם לאלרגיה לשקדים ומאז הילד סובל כל הזמן מכל מיני פריחות בפנים או בכל חלקי הגוף שהבנו מהרופא שזה אסטמה עור , אני רואה בכל הפניות כאן שעושים בדיקות דם לגבי האלרגיות שאני ביקשתי מהרופא הפניה לבדיקות דם הוא אמר שאין צורך בזה הייתי רוצה לדעת מה אפשר לדעת בבדיקות הדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

ד``ר בן רנר
    01/10/2017

שלום התופעה נקראת ATOPIC DERMATITIS שהם נגעים אקזמטוטים על העור בשבעים אחוזים מהחולים התופעה תחלוף בבא העת ועד אז יש לקבל טיפול. באחוזים מסוימים מהחולים יש במקביל רגישויות למזון ויש להימנע מהם . לגבי השקדים במידה ואכל עד היום ללא בעיה סביר שאין בעיה .ניתן לבצע מבחן תגר בו מאפשרים למטופל לאכול שקדים במנות מבוקרות ולהתרשם . בדיקת דם לאלרגיה כמותית ניתן לבצע במרפאות הקהילה בכל קופות החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו