טסטים חיוביים לביצים ובפועל אוכלת ביצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטים חיוביים לביצים ובפועל אוכלת ביצים
    הדס
    09/01/2018

היי הבת שלי בת השנה אלרגית לשומשום ברמה מסכנת חיים עברה התקף אנפליקטי בגיל חמישה חודשים מטחינה . מאז לא נחשפת לשומשום בשום צורה. מהפחד כל טעימה חדשה שנתתי אחרי ההתקף היה נראה לי כמו נפיחות(לרוב סתם) ביקשתי טסטים לדגים וביצים לדגים זה הראה שאין אלרגיה ולביצים כן . החלטנו לנסות לתת שוב ביצים מכיוון שלא חשפנו מעולם והסתמכנו רק על הטסטים בהתייעצות עם אלרגולוג והכל עבר חלק גם ביצה קשה, חביתה, פשטידות.
    השאלה שלי למה הטסט מראה אלרגיה חריפה לביצה כשבפועל אין כלום? זה ממש מפחיד ומטעה. הילדה שלי בגן מבודדת מכולם בזמן האוכל ועכשיו אני מגלה שלחינם. יש למישהו הסבר? לבקש טסטים חוזרים שוב?למרות שביצענו לפני חודשיים וזה הראה שיש אלרגיה. ממש ממש אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לביצה

ד``ר בן רנר
    10/01/2018

שלום לכל תבחין חייבת להיות קורלציה למצב הקליני. במידה ואין אין לתבחין משמעות. במידה ואוכלת ביצים אין לתבחין כל משמעות . את זה היה אמור הרופא להסביר לכם. לכן אין מניעה לאכול ביצים. .
    בכל מקרה משומשום יש להימנע. בברכה דר ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו