אדמומיות, חום ונפיחות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות, חום ונפיחות בפנים
    גילה
    10/01/2018

שלום רב! לפני כ-5 ימים הדלקתי מזגן בבית ותוך זמן קצר התחלתי לחוש חום בפנים והפנים האדימו. לא התייחסתי לכך, אך הנ"ל לא עבר לי עד הלילה וכך שכבתי לישון. כשהתעוררתי באמצע הלילה, ראיתי במראה שהפנים גם התנפחו לי והופיעו שקיות מתחת לעיניים. בבוקר רופא משפחה שלח אותי למיון, שם הם אבחנו את זה כאלרגיה, נתנו לי תרופה, עשו אינפוזיה ושיחרורו הביתה עם מרשם של לורסטין וזרידקס ל-10 ימים. לאחר כיומיים התחלתי לחוש הקלה, למרות שאתמול שוב היה חום ואדמומיות בפנים, שירדה היום בבוקר. השאלה שלי היא האם זה באמת אלרגיה או שמא אני סתם נוטלת את התרופה, כשאין לי צורך לכך באמת וכל מה שקורה לי הוא מסיבה אחרת (לכן גם החום והאדמומיות חזרו למרות שאני ממשיכה בטיפול בנתיים)? שאלה נובפת היא שלא ברור לי למה נתנו לי זרידקס כשזוהי תרופה לטיפול בבעיות בקיבה ורפלוקס ולא באלרגיה והאם להמשיך ליטול אותו? אציין שהרופאה שלי חולה ולכן אין לי אפשרות להגיע אליה על מנת לקבל מענה לשאלותי. אודה על תשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות בפנים

ד``ר בן רנר
    11/01/2018

שלום
    תמשיכי בלורסטין ותפסיקי את התרופה השנייה. במידה ואין הטבה תכלי לפנות למרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו