ביצים חלב שומשום בוטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצים חלב שומשום בוטנים
    אמא מודאגת
    20/01/2018

היי הבת שלי בת 11 חודשים אלרגית לביצים וחלב עדיין לא עשינו טסטים יש לנו רק חודש הבא ? יש סיכוי זה עובר בגיל שנה אנחנו עדיים אוכלים ביצים וחלב בבית להפסיק או לאכול ופשוט לנקות היטב ? לא יודעת איך להתנהל
    ניסיתי להביא לה במבה וגם היה התקף נתתי פניסטיל ועזר לה וגם טחינה האם בבדיקות שצירפפתי מראה שיש לשומשום ובוטנים גם אלרגיה? אשמח לתשובה

במידה והאלרגיה לא עוברת האם יש טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביצים חלב שומשום בוטנים

הוספת תגובה

אמא מודאגת
    20/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימא מחדאגת

ד``ר בן רנר
    21/01/2018

שלום התשובות מעידות על רגישות לחלב וביצים אך לא ציינת אילו תלונות ומה גילו של הילד. יש לבצע תבחיני עור אצל אלרגולוג מומחה . אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אמא מודאגת
    21/01/2018

היא בת 11 חודשים אני ממש מפחדת כבר לתת לה לאכול
    כשיש התקף היא פשוט מגרדת באוזן ומשתעלת בלי הפסקה אני מביאה פניסטיל בנתיים לא יצא לי להשתמש במזרק (למזלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו