מומחה לעקיצות חרקים שגורמות לאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחה לעקיצות חרקים שגורמות לאלרגיה
    עינת
    25/05/2018

שלום רב,
    בני בן ה - 2.8 רגיש לעקיצות חרקים ומתפתחת במקום העקיצה נפיחות, אודם נרחב ושלפוחיות. לעיתים זה מלווה בחום ומקום העקיצה חם.
    מכמה בירורים שערכתי נראה כי הילד נעקץ מנמלת אש אך אף רופא לא יכול לומר לי בוודאות האם אכן הסמפטומים הם תגובה לעקיצת נמלת אש.
    אשמח לקבל המלצה לרופא מומחה לעקיצות חרקים באזור המרכז ו/או המלצה לזיהוי ואיתור החרק שגורם לו לתופעות אלו.
    אציין שהיינו אצל אלרגולוג ולא נמצאה רגישות או אלרגיה לטסטים השונים שמבצע הרופא.
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לעקיצות

ד``ר בן רנר
    25/05/2018

שלום
    לא קיימת מומחיות לעקיצות חרקים. אם זו אכן .נמלת האש אזי יש להדביר את הנמלה .לא קיים טיפול ספציפי ויש לטפל לפי הצורך. היות ומדובר בילד אני בספק אם זו האבחנה. אציע לקבל חוות דעת שניה. אשמח לעזור לך במרפאתי
    שבת שלום
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לעקיצות חרקים

עינת
    25/05/2018

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    אם כך לפי תשובתך אני מבינה שאין טיפול מנע כשמדובר בעקיצות חרקים (חוץ מלהימרח בייבי באג) וצריך לחכות לעקיצה הבאה.

בחיפושי ברשת נתקלתי בשמו של ד"ר אורי סנדובסקי כרופא מומחה לעקיצות חרקים, רופאה פנימית ורפואה דחופה. האם מוכר לך?

אכן אני מעוניינת בחוות דעה שניה אך אני חוששת שלא הרבה יחודש לי. אשמח לדעת איך ניתן ליצור קשר ולהתייעץ בפרטי.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו