רגישות וחשיפה ל ppd +3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות וחשיפה ל ppd +3
    מורן
    14/06/2018

שלום רב
    נמצאה לי רגישות לpod הבנתי שבגדול זה לצבעי שיער .
    עד כמה הרגישות הזאת מסכנת חיים אם בכלל ?
    במידה וכן יהיה חשיפה לחומר מה המשמעות של זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות וחשיפה ל ppd +3

הוספת תגובה

• רגישות לppd

ד``ר יורם פייטלסון
    14/06/2018

רגישות לppd אינה מסוכנת בד"כ אבל בהחלט יכולה לגרום לנפיחות ופריחה קשה עם חשיפה. תוארו מקרים בודדים ונדירים של נפיחות קשה באזור הפנים לאחר צבע שיער ובאופן תאורטי זה עלול לגרום לקצר נשימה. רצוי להקפיד להימנע אם יש רגישות ידועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה ל PPD

טל
    20/06/2018

שלום
    נמצאתי אלרגית לppa ונגזרותיו...האלרגיה התבטאה בנפיחות ואודם בפנים לאחר צביעת השיער,וראש מגרד רוב הזמן. אני הרגשתי גם תחושה של לחץ בצוואר,הרופא אמר שזו תגובה של לחץ ולא של האלרגיה.
    שאלתי היא
    האם יש יצרן שידוע שלא משתמש בחומר הנל,אני מחפשת ומאוד מתקשה למצוא כיוון שאלה הרבה שמות לאותו החומר .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Ppd

ד``ר יורם פייטלסון
    20/06/2018

לא מוכר לי שם של יצרן ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה ל ppd

טל
    20/06/2018

האם בכל זאת יש כיוון שאוכל לחפש...?
    קראתי פה בפורום שאלרגיה לחומר הנל לא מסוכנת אבל במקומות אחרים שקראתי תיארו את האלרגיה כמסוכנת...עד כדי מצב של חנק
    איך אוכל להתייחס ולדעת עד כמה והאם מסוכנת או לא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו