כאבי ראש וצאור ורגישות לתרופות מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וצאור ורגישות לתרופות מזון
    שהם
    27/06/2018

שלום דוקטור,
    מאז תחילת החורף האחרון התחילו לי, באופן פתאומי, כאבים די עזים באיזור העורף/צוואר אחורי. הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שאין מה לדאוג למרות שהוא לא ביצע בדיקה כלשהי. הכאבים לעיתים מציקים יותר ולפעמים הם פחות מורגשים, גם לפעמים הם עוברים לקדמת הראש במצח מעל האף (מה שמכונה העין השלישית) כרגע ממש כל הראש מציק לי החל מהגב האמצעי ממשיך בעורף ולפדחת (בעיקר בקו שחוצה את הראש באמצעו) ומסתיים בעיין השלישית. לאחרונה הייתי אצל מטפל בדיקור והוא אמר לי שיש שם קצת נפיחות ויכול להיות שזה מהתרופות שאני נוטל (אני לוקח סרוקסט 40 מ"ג כל ערב, ולעיתים רחוקות קלונקס, לפי הצורך).
    רציתי לשאול אותך מה דעתך לגבי זה 1.האם הכאבים יכולים להעיד על רגישות לתרופות או למזון בכלל?
    2. האם יש דרך לוודא אם רגישות לתרופות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לתרופות

ד``ר יורם פייטלסון
    27/06/2018

שלום רב,
    תרופות יכולות לגרום לתופעות לוואי רבות אך ברובן אינן תופעות אלרגיות. במידה ואין פריחה או תלונות נשימתיות אזי הסבירות שמדובר באלרגיה היא נמוכה ביותר. אני לא יודע לומר אם יש קשר לתרופה שאתה לוקח אך ממליץ על מעקב רופא מטפל ולשקול יעוץ נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו