ידיים אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים אדומות
    אור
    29/05/2008

שלום,
    אני בן 21 וסובל מתופעת ידיים אדומות זה שנים רבות.
    התופעה מתבטאת בתור גוון אור אדום בוהק בדרך כלל אך משתנה מפעם לפעם בגוון. הידיים כמעט ולא רגילות אלא תמיד בעלי גוון אדום מסוים. התופעה מופיעה עד קו מסוים, עד טיפה לאחר שורש כף היד, דבר הגורם לכך שזה נראה כאילו אני לובש כפפות אדומות.
    אני אלרגי לאבק ולעץ זית אך הסבירו לי שאין קשר לתופעה. למה היא גם מופיעה אך ורק בידיים?
    הייתי בקפלן בבדיקת אלרגיה של מדבקות. לאחר 3 ימים של המבחן נמצא שאין לי אלרגיה.
    לקחו לי גם ביופסייה מהיד ואני עוד צריך לבוא ולקחת את התשובה.
    שאלה ראשונה שטיפה לא קשורה לנושא - בקשר לבדיקת ביופסיה: כרגע חודש וחצי אחרי נראה כאילו נוצרה לי שם צלקת. לי לא אמרו שתישאר לי צלקת. זה אמור להיעלם? כרגע העור נראה צלקתי כי הוא חלק כזה ומסביב טיפה אדום-ורוד שרואים שזה תאי עור רגילים אז אולי זה עדיין מחלים?
    שאלה שנייה - לא נמצאתי אלרגי למשהו. תחושה שלי חזקה שהסבון הביתי גורם לי לאדום בידיים. אין שום דבר אחר שאני נוגע פה כל הזמן עד איפה שנגמר האדמומיות-שורש כף היד. *איזה סבון אני יכול לקנות שלא יגרום לבעיה? *והאם אני סתם מנסה לשווא וחלק מהבדיקה האלרגית שעשו לי כללה כבר חומרים של סבון? והרי לא נמצא בבדיקה ההיא שום דבר.
    תודה רבה על התשובות.
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים אדומות

הוספת תגובה

• תוספת

אור
    29/05/2008

חשוב לציין - הבעיה שהגדירו לי שמשהו אלרגי או לא, גורם לי לכך שהכלי דם בכף יד מתרחבים ונשארים כך כל הזמן-מה שגורם לתופעת האודם. אם למשל אני לוחץ על מקום מסוים ומוציא את הדם מהנימים, היד חוזרת לצבע נורמלי, עד שאני מוריד את הלחץ והדם חוזר ואז גם הצבע האדום חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

ד``ר בן רנר
    29/05/2008

כנ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

ד``ר בן רנר
    29/05/2008

באיזו מרפאה נבדקת? אלרגיה או עור.אם אלרגיה חזור לרופא.ואם עור פנה לרופא לאלרגיה במוסד הזה ואני בטחו שתיענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו