טיפול באלרגיה- קוורציטין קומפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באלרגיה- קוורציטין קומפלקס
    אסתר
    17/10/2018

בוקר טוב,
    אני בת 35, ולפני שנה התחילה אצלי אלרגיה. לא ביצעתי בדיקות לברר למה אני אלרגית, אך לפי מה שאני מזהה אני אלרגית לחילופי מזג אויר, לאבק, לחתולים ביתיים ולשערות כלבים. אני מנסה להיכנס להיריון אך ללא הצלחה (ב"ה), כך שההתקף של האלרגיה- צינון כמו שפעת מגיע- זה מחליש אותי מאוד, זה מגיע ליום- יומיים וחולף כאילו לא היה דבר. לא נטלתי כלום עד עכשיו.. המליצו לי לקחת קוורציטין קומפלקס
    שיכול לסייע לי לאלרגיה, אחרי שקראתי על מה הוא פועל- אני חוששת נורא ליטול אותו, מפאת היותו חזק במיוחד, ומטפל בדברים נוספים מלבד האלרגיה. מהי המלצתך בעניין? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין- זה מופיע יום-יומיים בחודש

אסתר
    17/10/2018

שכחתי לציין- זה מופיע יום-יומיים בחודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה

ד``ר יורם פייטלסון
    17/10/2018

החומר קוורציטין קומפלקס הוא תוסף תזונה חסר כל השפעה ואינו משמש כתרופה מוכרת לאף מחלה. אני מציע להיבדק אצל רופא אלרגולוג ולקבל טיפול אמיתי בהתאם לצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו