אלרגיה לניקל, האם לצבוע את השיער?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לניקל, האם לצבוע את השיער?
    סטפאני
    07/12/2018

היי שמי סטפאני אני בת 24 , לפני חצי שנה גילו לי שיש לי אלרגיה לניקל. ומסתבר שגם בצבע לשיער יש ניקל
    רציתי לדעת אם בעתיד ארצתה לצבוע את השיער ואשתמש כמה ימים לפני בטלפסט 180 זה יגרום למניעת האלרגיה? יש לציין שלפני שנתיים לפני שגילתי על האלרגיה צבעתי את השיער חא מהשורש ונהיה לי פריחה בפנים ..כרגע אני חוששת שמעבר לפריחה זה יתחווה גם בנפיחות בפנים מה עלי לשעות האם לקח את הטלפסט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לניקל

ד``ר יורם פייטלסון
    07/12/2018

ניקח אינו מרכיב משמעותי בצבע שיער. יש חומרים אחרים בצבעי שיער הגורמים לאלרגיה כגון ppd. בכל מקרה טלפסט הוא לא תרופה לאלרגיה במגע אלא לנזלת אלרגית או אורטיקריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לניקל ..האם לצבוע את השיער?

סטפאני
    08/12/2018

אז איזו תרופה אני אמורה לנטול שידכא טיפה את התגובה האלרגית אם יש בכלל דבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לניקל

ד``ר יורם פייטלסון
    08/12/2018

הפתרון הטוב ביותר הוא להימנע משימוש בחומרים שיש רגישות ידועה אליהם. במידה ויש תגובה אלרגית במגע אז יש צורך במשחות או שמפו המכיל סטרואידים כדי לטפל בתגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו