האם נותנים אנטביוטיקה למצב כזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נותנים אנטביוטיקה למצב כזה?
    שירלי
    16/12/2018

שלום,
    היה אצלי רופא שמגיע עד הבית וטען שהוא רואה שיש לי חיידק בגרון.. בלי משטח... וגם טען שכדאי שאקח מוקספין שגם יעזור להחמרה באסתמה. אני גם אלרגית לאבק...עשיתי משטח גרון ויצא שאין לי את החיידק... וזה ויראלי. לגבי האסתמה, מאז תחילת החורף יש החמרה והעלתי מסרטייד 250 ל 500 פעמיים ביום, הוספרתי סינגולייר ועדיין יש ימים שלא מאוזן. אני לא משתעלת ואיו ליחה.. אין חום.. רק נשימה כבדה או ציפצופים בהתקף.. האם באמת מוקספין יכול לעזור למצב הזה?
    או שרק אם יש דלקת ריאות זה עוזר?
    ההרגשה שלי היתה שאני לא יכולה לסמוך ושהוא נתן אנטיביוטיקה ממש בקלות.. וגם טעה באבחון דלקת בגרון.בכל זאת זה רופא שמגיע עד הבית לחמש דקות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסטמה

ד``ר יורם פייטלסון
    16/12/2018

אנטיביוטיקה אינה טיפול לאסטמה אלא אם יש סיבוך של זהום ריאתי שיכול להחמיר את המצב הנשימתי. אני מציע שאת האיזון של האסטמה תעשי בעזרת רופא ריאות או רופא אלרגיה מנוסה ולא דרך רופא כללי שאינו מכיר את מצבך הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו