אלרגיה לציפרודקס, פריחה מגרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לציפרודקס, פריחה מגרדת
    דנה
    14/01/2019

היי
    עקב פרוצדורה רפואית שעברתי הייתי צריכה לקחת ציפרודקס (Ciprofloxacin)עשרה ימים 2 כדורים ליום.
    ביום 9 הופיעה פריחה מגרת אבל לא יחסתי לה חשיבות ואז היא התחילה להתפשט לכל בגוף. פריחה מאד מגרדת. קנית תרופה אנטי אלרגיצ ללא מרשם וזה עזר רק קצת אבל התנפחו לי גם הפנים והפריחה התפשטה אז הרופא שלח לי מרשם לטפות פנסטיל וסטרואידים וזה עזר כמו קסם, כמעט מיד. אחרי יום הכל ירד. אני יכולה להפסיק את הטיפול?
    ושאלה נוספת- האם לעולם לא אוכל להשתמש שוב באנטיביוטיקה הזאת או בתרופות מהמשפחה? נראה לי שלפני שנה וחצי כשהיה לבן שלי אמפטיגו לקחתי את אותה תרופה ממשפחת התרופות הזאת (צפוויט) והכל היה בסדר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לציפרו

ד``ר יורם פייטלסון
    14/01/2019

התגובה בהחלט יכולה להיות אלרגית. בדכ אנו נעדיף שימוש בתרופות אחרות כשצריך אלא אם יש צורך מיוחד דווקא בציפרו ואז יש לעשות זאת בעזרת אלרגולוג. אין קשר בין ציפרו לבין צפוויט, אילו 2 תרופות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו