מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני סובלת מאלרגיה חריפה ולא מצאוממהמוראן02/06/2008
גילו לי מחודש 9 שנת 07 אלרגיה חריפה מאוד
שמתבטת בפריחה אדומה מקומית ולאחרונה כמו סימני חתכיםמתפשטים יותר
שהלכתי למרם נתנו לי זריקה וזה עזר לי ואמרו לי כל התקף כזה לקחת כדור פרדיזיון ולורסטין כדור
ואני לוקחת ואז לא צריכה ללכת למרם אבל ממש שמנתי מהכרודים הסטרואידים וגם אני מאוד חלשה שאני לוקחת אותם אם זה שזה מעלים לאט לאט את הסימנים
השאלה שלי האם יש כדור לא משמיןוחזק יותר מהלורסטין שיעזור לי בלי סטרואידים
והאם לפי מה שהסברתי זה בשלב יותר מאוחר מגיע לקוצר נשימה וסחרחורת קלה
האם אולי יש לכם מושג למה אני אלרגית?
שזה התחיל זה היה פעם בחודש עכשיו לפעמים זה שלוש פעמים בשבוע
עשו לי כמה תסטים ולא ראו למה גם לקחו לי דם ובדקו ועכשיו אני כל פעם על כדורים ואמרו שאם אני שותה אין טעם לעשות תסטים
איזה דרך יש לגלות מה גורם לי לאלרגיה הזאת אם אני על כדורים
או מאיך שרשמתי לך למה אתה משאר שאני אלרגית
בבקשה עזור לי אני חיה בפחד כל פעם מחדש ואני משמינה כבר עליתי 6 קילו ואני לא ממש רזה
איך אני אדע מה גורם לבלאגן הזה כי אין לי חיים מאז אני מפחדת שכל דבר יכול לגרום לזה
וגם מפחדת מהזריקות שאז שלא לקחתי כדורים הלכתי לעשות וגם שזה מחמיר והתגובה האלרגית רק בתדירות יותר גבוהה
תודה רבה על כל עזרה
שתוכל לתת לי
מוראן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לאלרגיה החריפה שלי
מוראן02/06/2008אני לוקחת רק במצב של התקף אלרגיה לורסטין ישר ופרדניסון
כמו כן המקום האדום גם חם גם שיש סימני חתכים וגם שיש כמו פריחה
אלפי תודות על כל עזרה
מוראן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוראן
ד``ר בן רנר02/06/2008שלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה ואיך לשלוח את התמונה
מוראן03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הסתדרתי אשלח מספר תמונות
מוראן03/06/2008הרבה הרבה תודה לך אדוני הרופא היקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוראן
ד``ר בן רנר02/06/2008אני מניח שאת סובלת מתפרחת הנקראת חרלת.במידה ואי אפשר לבצע תבחיני עור ניתן לבצע תבחינים באמצעות בדיקת דם המבוצעת בכל קופות החולים.כמו כן ניתן להחליף אנטיהיסטמיניקה .אל תתיאשי גשי לאלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)