אלרגיה למיי הכנרת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למיי הכנרת.
    ארז
    02/06/2008

היי,
    כול פעם שאני נוסע לכנרת לגלוש רוח אני חוזר עם תגובה אלרגית של אף סתום ונזלת, לאחר לילה של חוסר שינה התופעות נעלמות.
    למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה?
    ארז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למיי הכנרת.

הוספת תגובה

• ארז

ד``ר בן רנר
    02/06/2008

אלרגיה לכינרת אין.ייתכן והגלישה גורמת לזה .ניתן לבדוק גורמים נפוצים לפני שפונים לבלש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאצה בכנרת

דניאל טל
    05/06/2010

קורה לי אותו דבר- כל פעם שאני נכנס לכנרת, מספיק שאני טובל את הראש, באותו הלילה וביום למחרת אני סובל מעיניים אדומות ומגרדות ואף מנוזל מאוד.
    זה התחיל לפני כשנתיים, בסוף אוגוסט, כשהכנרת הייתה בשפל חסר תקדים.
    אני בטוח שזה בגלל אצה מסוימת בכנרת שכנראה החום והמחסור במים באותה תקופה גרם לה להתרבות יתר על המידה והיא שגורמת לי לתגובת הצינון הזו.

יש איזשהי תרופה שיכולה לעזור/למנוע/להפסיק את האלרגיה לאצה?

אשמח לתשובה, דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל.

ד``ר בן רנר
    05/06/2010

שלום דניאל.אלרגיה לכנרת אין ולא לאצות .במידה ויש לך עדיין תלונות גש למרפאה אלרגית לברור העניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכנרת

אפרת
    03/07/2010

מסתבר שזו תופעה מאד נפוצה. זה קורה להרבה אנשים שגולשים בכנרת.
    זה קרה לי בשנים קודמות אבל השנה זה נהיה חמור יותר. באמת כמה שעות אחרי הגלישה בכנרת האף לא מפסיק לנזול, כל הדרך חזרה הביתה מלווה בכמויות אדירות של התעתשויות ונזלת (לא כייף בכלל). באותו הלילה אין מצב שאני מצליחה להרדם ובאמת למחרת הסימפטומים האלה הולכים ופוחתים. הבנתי שלאף אחד אין ממש פתרון או מושג מה זה כרגע וזה מאד מציק מכיוון שאין מצב שאפסיק לגלוש בכנרת (בקיץ זה כמעט המקום היחידי בארץ שגולשי קייט ורוח יכולים לגלוש בו) אבל האלרגיה הזו הולכת ונשעית יותר גרועה. יש מצב שמישהו יכול לפתור את התעלומה?! ניסיתי לקחת זילרג'י לפני ואחרי הגלישה וזה גם לא עזר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו