מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה למיי הכנרת.ארז02/06/2008
היי,
כול פעם שאני נוסע לכנרת לגלוש רוח אני חוזר עם תגובה אלרגית של אף סתום ונזלת, לאחר לילה של חוסר שינה התופעות נעלמות.
למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה?
ארז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז
ד``ר בן רנר02/06/2008אלרגיה לכינרת אין.ייתכן והגלישה גורמת לזה .ניתן לבדוק גורמים נפוצים לפני שפונים לבלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאצה בכנרת
דניאל טל05/06/2010קורה לי אותו דבר- כל פעם שאני נכנס לכנרת, מספיק שאני טובל את הראש, באותו הלילה וביום למחרת אני סובל מעיניים אדומות ומגרדות ואף מנוזל מאוד.
זה התחיל לפני כשנתיים, בסוף אוגוסט, כשהכנרת הייתה בשפל חסר תקדים.
אני בטוח שזה בגלל אצה מסוימת בכנרת שכנראה החום והמחסור במים באותה תקופה גרם לה להתרבות יתר על המידה והיא שגורמת לי לתגובת הצינון הזו.
יש איזשהי תרופה שיכולה לעזור/למנוע/להפסיק את האלרגיה לאצה?
אשמח לתשובה, דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל.
ד``ר בן רנר05/06/2010שלום דניאל.אלרגיה לכנרת אין ולא לאצות .במידה ויש לך עדיין תלונות גש למרפאה אלרגית לברור העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לכנרת
אפרת03/07/2010מסתבר שזו תופעה מאד נפוצה. זה קורה להרבה אנשים שגולשים בכנרת.
זה קרה לי בשנים קודמות אבל השנה זה נהיה חמור יותר. באמת כמה שעות אחרי הגלישה בכנרת האף לא מפסיק לנזול, כל הדרך חזרה הביתה מלווה בכמויות אדירות של התעתשויות ונזלת (לא כייף בכלל). באותו הלילה אין מצב שאני מצליחה להרדם ובאמת למחרת הסימפטומים האלה הולכים ופוחתים. הבנתי שלאף אחד אין ממש פתרון או מושג מה זה כרגע וזה מאד מציק מכיוון שאין מצב שאפסיק לגלוש בכנרת (בקיץ זה כמעט המקום היחידי בארץ שגולשי קייט ורוח יכולים לגלוש בו) אבל האלרגיה הזו הולכת ונשעית יותר גרועה. יש מצב שמישהו יכול לפתור את התעלומה?! ניסיתי לקחת זילרג'י לפני ואחרי הגלישה וזה גם לא עזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)