תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן

מנהל הפורום

ד"ר יורם פייטלסון
ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817
לקביעת תור אצל ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817 ללא פרסום בפורום
 
  • תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
    יונתן
    22/08/2019

    שלום

    בעבר,אחרי שקיבלתי זריקת דיפרוספן, משום מה פיתחתי אחרי כמה שעות,סימפטומים קשים,כמו כאבי ראש לוחצים,טיניטוס,הרגשה כללית רעה,תופעות שנימשכו חודשים רבים,
    אני עומד לעבור עקירות שיניים,שאלתי, האם באיזה שהוא מחומרי ההרדמה ברפואת שיניים,בזריקות ההרדמה,ישנם חומרים כימיים,שיש בזריקת הדיפרוספן?
    האם יש מקום לחשוש,? או שאין קשר בין החומרים שבדיפרוספן ומאלחשים בטיפול שינייים?

    תודה רבה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יורם פייטלסון - 053-4877817

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה לדיפרוספן

    דר' יורם פייטלסון
    23/08/2019

    למיטב ידיעתי אין קשר בין חומרים מאלחשים ובין דיפרוספן.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


