אלרגיה לביצים-טעימות לתינוק בן חצי שנה

מנהל הפורום

ד"ר יורם פייטלסון
ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817
לקביעת תור אצל ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817 ללא פרסום בפורום
 
  • אלרגיה לביצים-טעימות לתינוק בן חצי שנה
    טל
    25/08/2019

    שלום,
    הבן שלי בן חצי שנה, נתתי לו לטעום ביצה קשה בפעם הראשונה, הוא עיווה את הפנים והקיא את כל המטרנה שלו.
    האם זה יכול להיות תסמין לאלרגיה? לא הופיעה פריחה ולא היו שלשולים, רק הקאה אחת.
    האם ניתן לנסות שוב לתת לו לטעום?
    תודה מראש,

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יורם פייטלסון - 053-4877817

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אלרגיה לביצה

    דר' יורם פייטלסון
    25/08/2019

    האירוע המתואר חשוד כאלרגי אבל לא ודאי. אם הייתה רק הקאה בודדת וללא תגובות חריגות אחרות כגון קוצר נשימה או פריחה אזי יתכן ומדובר בתגובה למרקם השונה של המזון. אפשר לנסות חשיפה נוספת בכמות קטנה ואם התופעה חוזרת על עצמה אז מומלץ להשלים תבחיני עור לביצה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


