מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה וגרד בסיטואציות אדרנרגיותMOSHE27/01/2020
שלום,
אני בן 27, בריא בדכ.
לפני כשלושה שבועות מעט לאחר מעבר לתפריט מופחת בשר וחלב, קרה לי משהו מוזר,
אני מקפיד על 4 אימונים בשבוע בחדר הכושר, לפתע לא הצלחתי להתאמן, בתחילת כל אימון החלו לי גירודים בלתי ניתנים להכלה בכל הגוף ובהמשך פריחה.
לאחר המון ניסויי וטעיה (ובמקביל קבלת אנטי היסטמין מרופא המשפחה) שמתי לב שיש החמרה באימונים שלפניהם אכלתי מאכלים עם סויה.
לאחר שהורדתי לחלוטין את הסויה מהתפריט שלי חל שיפור מסוים - הפעם הצלחתי לבצע אימונים. ההתחלה של האימונים לא נעימה ומאוד מגרדת אך לאחר כחצי שעה קשוחה הכל "רגיל".
מסוף השבוע האחרון המצב חזר לקדמותו, אני שמתי לב בנוסף שזה קורה גם כאשר - חם - מזגן על חום, שמש, מקלחת חמה, גם כאשר אני בסיטואציה מלחיצה (מעביר הרצאה, מובך ע"י מישהו וכו').
אציין שע"פ הרגשתי לא חל שינוי בעקבות לקיחת האנטי היסטמינים.
אני שולח תמונה מהיום, מהאימון שניסיתי לעשות ולאחר 5 דק' בהליכון הוא נפסק.
אסיים בכך שאני בצבא בקבע וסטרס ואימונים הם חלק בלתי נפרד מאורח החיים שלי ואני כרגע, אבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בחימום הגוף
ד``ר יורם פייטלסון27/01/2020התופעה שאתה מתאר מתאימה לאבחנה של אורטיקריה כולינרגית, כלומר שחרור היסטמין כתוצאה מעליית חום הגוף. נסה לקחת 2 כדורים נגד אלרגיה חצי שעה לפני תחילת אימון וראה אם יש שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור יורם, אני מאוד מעריך את התייחסותך.
Moshe28/01/2020ניסיתי הבוקר אך לצערי זה לא עבד 😔
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
ד``ר יורם פייטלסון28/01/2020מציע להגיע לבדיקה מקיפה אצל אלרגולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)