סבל מתמשך בעבודה - ייתכן אלרגיה לחומרים במספרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל מתמשך בעבודה - ייתכן אלרגיה לחומרים במספרה
    מרדכי
    14/03/2020

שלום דר. אני אדם בריא בדרכ בשנים (5) האחרונות אני נימצא בבירורים גסטרואנטרולוגיים עכב שריפה בלוע ליחה ותחושת ריפלוקס... יש לציין ששלל הבדיקות ובהם גם פולשניות תקינות... לאחרונה עולה בראשי חשד לאלרגיה בעכבות עיסוקיי אני עובד עם חומרים נדיפים בשנים האחרונות החלקות שיער, וכידוע האדים שהחומר פולט מאוד מזיקים! מה גם שבתקופה האחרונה אחרי כל פעילות החלקה יוצאים לי פצעים בחלל האף שעוברים רק עם מריחה של משחה אנטיביוטית....האם יש סיכוי שהתופעות שאני חווה בגרון/לוע /וושט הם תוצאה של אלרגיה מסויימת לחומרים במספרה?אני ממש מרגיש יובש בלוע לעיתים כאילו בלעתי קקטוס... אין שיעול /התעטשויות/אך בבוקר יש ליחה ובשאר היום קשיי בליעה ויאוש מהמצב... עשיתי אפילו טסטסים של המנעות ממוצרי חלב/גלוטן /יש לציין שגם אף נוגד חומצה לא מסייע לי... האם יש סיכוי שמדובר באלרגיה? לאן עליי לפנות על מנת לאושש את הדבר? רופאי הגסטרו לא העלו את העיניין הנל בכלל ועברתי בערך 5 גסטרוסקופיות? מאיפה להתחיל? לא הגיוני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה

ד``ר יורם פייטלסון
    14/03/2020

התופעות שאתה מתאר אינן נשמעות אלרגיות אך תמיד ניתן להתייעץ עם אלרגולוג בצורה ישירה לצורך בדיקה מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו