אלרגיה באביב - אופן הטיפול הנכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה באביב - אופן הטיפול הנכון
    הדר
    23/04/2020

שלום
    אני בת 37 בריאה, ובשנים האחרונות התחלתי לצערי לסבול ממש בזמן האביב. אנחנו גרים במושב ומוקפים עצי זית ברוש ומה לא... זה בא לידי ביטוי בעיניים שורפות מגרדות ויבשות, נזלת והתעטשויות אבל מה שהכי מטריד אותי וקשה לי זה הפעמים שבהם אני חווה סוג של מצוקה בנשימה וממש שריקות וצפצוץ בנשימה תחושה שאני ממש מתרכזת בכדי לנשום... קיבלתי מרופאת המשפחה שלי טלפסט פעם אחת ביום, וונטולין ומשאף למקרה הצורך. העניין הוא כזה לפני כשנתיים חוויתי קושי בנשימה ועשיתי אנילהציה עם מי מלח וונטולין וחוויתי ממש רעידות בגוף אחרי כן. התייעצתי ואמרו לי שזו תופעה שיכולה לקרות ולפעמים זה קורה כי עושים אניהלציה שלא לצורך וזו התגובה של הגוף.. מה שקרה בעקבות זה, זה שעכשיו אני ממש נזהרת וחוששת לעשות אניהלציה עם וונטולין.. השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת בוודאות שזה בסדר לעשות אנילהציה עם וונטולין? האם זה יכול לסכן במידה וזה לא נעשה בזמן?
    האם הטיפול שניתן לי (הטלפסט) הוא מתאים? איזה עוד דרכים אני יכולה להקל על עצמי?
    ושאלה אחרונה..:) מתי צפוי האביב להסתיים? מתי אמורה להיות הקלה?
    תודה מראש וסליחה אם זה ארוך אני ממש מתטסכלת מהמצב וסובלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה באביב

ד``ר יורם פייטלסון
    24/04/2020

שלום רב,
    ונטולין אכן יכול לגרום לרעד בגוף והרגשה של דפיקות לב מואצות. אפשר לנסות טרבולין במקום ונטולין. טלפסט זה כדור טוב נגד אלרגיה וניתן להוסיף גם טיפול לנזלת עי תרסיס אבאמיס או סטרונאז לחודשי האביב. אם יש גרד בעיניים ניתן לתת גם טיפות אופטילסט. האביב בדכ מסתיים במאי כך שבחודש הבא כבר תהיה הקלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה! קיץ בריא

הדר
    25/04/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו