מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה באביב - אופן הטיפול הנכוןהדר23/04/2020
שלום
אני בת 37 בריאה, ובשנים האחרונות התחלתי לצערי לסבול ממש בזמן האביב. אנחנו גרים במושב ומוקפים עצי זית ברוש ומה לא... זה בא לידי ביטוי בעיניים שורפות מגרדות ויבשות, נזלת והתעטשויות אבל מה שהכי מטריד אותי וקשה לי זה הפעמים שבהם אני חווה סוג של מצוקה בנשימה וממש שריקות וצפצוץ בנשימה תחושה שאני ממש מתרכזת בכדי לנשום... קיבלתי מרופאת המשפחה שלי טלפסט פעם אחת ביום, וונטולין ומשאף למקרה הצורך. העניין הוא כזה לפני כשנתיים חוויתי קושי בנשימה ועשיתי אנילהציה עם מי מלח וונטולין וחוויתי ממש רעידות בגוף אחרי כן. התייעצתי ואמרו לי שזו תופעה שיכולה לקרות ולפעמים זה קורה כי עושים אניהלציה שלא לצורך וזו התגובה של הגוף.. מה שקרה בעקבות זה, זה שעכשיו אני ממש נזהרת וחוששת לעשות אניהלציה עם וונטולין.. השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת בוודאות שזה בסדר לעשות אנילהציה עם וונטולין? האם זה יכול לסכן במידה וזה לא נעשה בזמן?
האם הטיפול שניתן לי (הטלפסט) הוא מתאים? איזה עוד דרכים אני יכולה להקל על עצמי?
ושאלה אחרונה..:) מתי צפוי האביב להסתיים? מתי אמורה להיות הקלה?
תודה מראש וסליחה אם זה ארוך אני ממש מתטסכלת מהמצב וסובלת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה באביב
ד``ר יורם פייטלסון24/04/2020שלום רב,
ונטולין אכן יכול לגרום לרעד בגוף והרגשה של דפיקות לב מואצות. אפשר לנסות טרבולין במקום ונטולין. טלפסט זה כדור טוב נגד אלרגיה וניתן להוסיף גם טיפול לנזלת עי תרסיס אבאמיס או סטרונאז לחודשי האביב. אם יש גרד בעיניים ניתן לתת גם טיפות אופטילסט. האביב בדכ מסתיים במאי כך שבחודש הבא כבר תהיה הקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! קיץ בריא
הדר25/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)