מגן מזרון-היכן אפשר לקנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגן מזרון-היכן אפשר לקנות?
    ירדנה
    15/06/2008

שלום רב

בני סובל מאלרגיה קשה מאוד לקרדית אבק הבית,בעבר הזמנתי לו מגן מזרון וכרית מחברה שכיום לא מיצרת יותר מגני מזרון ולפי בירורים שונים שעשיתי לא קיימת עוד חברה אחרת שמוכרת פה בארץ
    את המגנים האלו
    הידע שלי באנגלית לחלוטין לא מאפשר לי להבין את הרשום באתרים שדרכם אולי ניתן להזמין מגנים כאלו דרך האינטרנט
    מאוד יעזור לי אם אוכל לקבל שם של אתר מחו"ל שדרכו מוכרים מגני מזרון שהכי טובים לסובלים מאלרגיה קשה לקרדית,או אולי יש בארץ כן מישהו שמייצר את המגנים האלו?

המגן מזרון שיש לנו התבלה ובני מאוד מאוד סובל מזה,הוא לא מצליח לישון טוב בלילות וחוסר השינה משפיע עליו קשה בעיקר מכיוון שהוא סובל מבעיות בריאותיות נוספות ,
    הוא ילד שסובל מהרבה תופעות לוואי מתרופות אז אני משתדלת לתת לו כמה שפחות תרופות נגד האלרגיה
    אז כל ידע אודות מקומות שדרכם אפשר להזמין מגני מזרון שמתאימים לסובלים מאלרגיה קשה
    יעזור לנו מאוד מאוד מאוד
    תודה מראש על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיפוש בגוגל בעברית: מגן מזרן

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/06/2008

תעשי חיפוש בגוגל בעברית: מגן מזרן. יש מגוון רב של המוצרים. לעדיף כאלה שמגנים גם מפני מיים לבידוד מושלם מהאבק.

זה נתונים של חברה כל שהיא מהגוגל.
    אינני אחראי על איכות המוצרים. לא בדקתי.
    "טלפון להזמנות: 5735555-03
    פלאפון: 5750107-054"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו