מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בעור?? - חשיפה לקור.....אלעד18/06/2008
שלום, אני אלעד בן 29 ובשנתיים האחרונות קורה שלאחר חשיפה קצרה לקור
(לדוגמא אם אני נכנס למסעדה ממוזגת) הזרועות והברכים מתכסים בפריחה
מגרדת ומציקה,(דומה לעקיצות בכמות גדולה מאוווווד) לאחר שאני חוזר למזג אוויר חמים יותר לאט לאט זה נעלם ומשאיר אדמומיות באיזור., קרה גם שיצאתי מרכב חמים לקור בחורף...
רופא המשפחה אמר שזו אלרגיה ויש להשתמש באנטי היסטמינים (לורסטין ושות')
ואין מה לעשות, האמנם???
סיטואציה כזו מביכה מפריעה לי מאוד בעבודה וכן עם חברים....
מה עושים??????
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למזלך אתה גר בארץ חמה
ד``ר ולרי טפליצקי19/06/2008מדובר במצב שנקרא אורטיקרית קור או חרלת קור. מצב לא נדיר ובד"כ כרוני.
למזלך אתה גר בארץ חמה. תחשוב על אנשים שגרים בלפלנדיה ומפתחים אלרגיה חרלת קור.
טיפול אנטיהיסטמיני יכול לעזור ולהקטין רגישות ולשפר את המצב. אלרגולוגים מטפלים בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקיצות, והתקשחות של העור
דינה26/01/2010שלום, קוראים לי דינה ואני בת 17. כשאני נעקצת ע"י יתושים או קרציות מתפתח אצלי פצע.
ניסיתי מס' משחות אבל הן לא כל כך עזרו. רציתי לדעת אם אתה יודע על תרופה או חיסון שיכולים למנוע או להקטין את ההשפעה של העקיצות.
חוץ מזה ב-3 שנים האחרונות כל חורף מתפתחת אצלי דלקת ביד ימין, העור שלי מתקשח ונוצרות מעין שריטות שמתרפות מאוד לאט.הדלק התפשטה מכמה אצבעות לרוב החלק הקדמי של כף היד.
אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה
ד``ר בן רנר26/01/2010לדאבוני אין טיפול מונע לעקיצות.ניתן למרוח משחות הדוחות יתושים אך לאחר העקיצה אין הרבה מה לעשות.אפשר למרח משחה אנטיהיסטמינית כפניסטיל, משחה סטרואידית כהידרוקורטיזון ,לקחת כדור אנטיהיסטמיני הנמכר ללא מרשם אך הכול עם היענות חלשה.לגבי העור ה"מתפוצץ "בידים.סביר שזו אקזמה של כפות הידים ורצוי לבדוק במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)