אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    דניאלה
    06/07/2008

שלום, בני בן ה-6 חודשים סובל מאלרגיות מרובות בהן אלרגיה לחלב. תוצאות בדיקת הדם לאלרגיה הראו את המספר 16 וגם בטסטים על הידיים הוא יצא אלרגי. מדובר בילד יונק שהתגובה האלרגית יוצאת כאטופיק דרמטיטיס על העור.הוא אלרגי למספר דברים נוספים. שאלתי: אלרגיה לחלב אומרת לא להאכיל בחלב יוגורט וכדומה זה ברור. אך האם גם לא לתת ביסקוויטים לתינוקות שהם חלביים, היינו לא פרווה. האם אסור מוצר שאינו פרווה? עכשיו הוא מתחיל לאכול ואני רוצה לדעת האם אלרגיה לחלב אומרת אכילת פרווה בלבד או שמא מותר מזונות שהם מכילים חומרים מתחלבים, לציטין או אבקת חלב? אני הפסקתי אכילת חלב אך זה לא עזר וכיום אני אוכלת כרגיל (הוא יונק) הוא אלרגי לביצים (תשובה בדם 0.5) וזאת הפסקתי לגמרי משום שהבנתי שאלרגיה לביצים היא חריפה בהרבה. אודה על תשובתך, דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• תשובה בשתי מילים

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/07/2008

רק פרווה!
    ואם פריחה חזקה, אז גם את תפסיקי לאכול מוצרי חלב כל עוד את מניקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאכול פרווה בנהקה?

דניאלה
    06/07/2008

הפריחה מאד חזקה ואני הפסקתי תקופה עם מוצרי חלב אך זה לא הטיב. בטוח שיש קשר ושהחלב עובר בהנקה כי אמרו לי שלגבי חלב זה לא בטוח...?? משום שלאכול פרווה עבורי זה מאד קשה במיוחד שאני לא יכולה גם ביצים. תודה רבה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהפריחה מאד חזקה

ד``ר ולרי טפליצקי
    08/07/2008

שלום רב,
    לפעמים במצב כזה כשהפריחה מאד חזקה, כדאי להפסיק הנקה ולעבור להזנה עם פורמולה צמחית או נוטראמיגן או נאוקייט.
    להפסיק הנקה בגיל 6 חודשים זה כבר לא כל כך נורע.
    אני מדגיש כאן שלא ראיתי בעצמי את התינוק ויעוץ הוא תאורטי בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו