גירוד בעיקבות בצוע פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בעיקבות בצוע פעילות גופנית
    ח.
    12/07/2008

אני בת 36, לפני כחודשיים ילדתי. לפני ההריון עסקתי בפעילות גופנית בצורה אינטנסיבית, כפי שנהגתי לעשות כל חיי. במהלך ההריון מסיבות שונות לא עסקתי בפעילות גופנית. לפני מספר שבועות, לאחר הבדיקה אצל רופא הנשים שלי ניסיתי לחזור לפעילות קלה, הליכה. בפעם הראשונה, לאחר כ- 10 דקות התחלתי להרגיש גירוד ברגליים שהתפשט בהדרגה לכל הגוף, כעבור 5 דקות נוספות לא יכולתי לסבול את הגירוד והתחלתי לרוץ לכיוון הבית. לאחר כשבועיים ניסיתי לצאת שוב להליכה ושיניתי את המסלול(חשבתי שאולי יש איזשהו פרח שאני רגישה אליו) לאחר כ- 15 דקות שוב התחלתי להתגרד. אני מאוד אוהבת לעסוק בפעילות גופנית, חוסר הפעילות גורם לי לתחושת כבדות ועייפות ואני חוששת להיכנס למצב רוח דיכאוני בעקבות כך. האם מצב זה מוכר? מה עליי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוד בעיקבות בצוע פעילות גופנית

ד``ר בן רנר
    12/07/2008

קיימת תופעה כזו.נסי אנטיהיסטמיניקה שעתיים לפחות לפני הפעילות הגופנית ייתכן והגרד לא יתפתח.במידה וכן נסי להפסיק הנקה במידה ואת אכן מניקה.בכל מקרה התופעה תחלוף בבוא העת.
    נסי לבצע את הפעילות הגופנית בשעות הקרירות של הבוקר במכנס וגופיה קצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו