אלרגיה לקרדית האבק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית האבק...
    שיר
    20/07/2008

ד"ר שלום, היום אני בת 19 ולפני כ- 4 שנים אובחנתי כאלרגית לקרדית האבק. שאלתי היא האם האלרגיה הזאת יכולה לחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית האבק...

הוספת תגובה

• מה הם התופעות האלרגיות שלך?

ד``ר ולרי טפליצקי
    23/07/2008

שלום רב,
    האלרגיה לקרדית אבק בית כן יכולה להשתפר ואפילו לחלוף, ופתאום להתעורר בגיל מבוגר יותר. אין כלל שמתאים לכולם.
    מה הם התופעות האלרגיות שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שיר
    23/07/2008

פעם זה התבטא בנזלת כרונית, בליחה, בקשיי נשימה. כיום הנזלת חלפה אבל הקשיי נשימה נשארו.. אני ישנה בבסיס סגור וקשה לי מאוד. אני בכלל ולא נושמת. הכינו לי חדר היפואלארגני אבל רק כדי לצאת ליידי חובה לא באמת מטפלים בו. וקשה לי עדיין.. אני צריכה פטור לישון בבית. זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר

ד``ר בן רנר
    24/07/2008

לשם כך יש מרפאות לאלרגיה בצבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו