אלרגיה לPPD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לPPD
    דיאנה
    12/08/2008

שלום רב לפני שבועיים פניתי למומחה לאלרגולוגיה, הסיבה לפנייתי היתה נשירת שיער וכאב שורשי שיער שנמשך מספר חודשים מאז שהתחלתי לצבוע שיער . נעשתה בדיקת אלרגייה עי" הדבקת מדבקה בגב למשך 48 שעות(patch test true ) , תוצאת האבחנה היתה לגישות ל:FRAGRANCE, +2 PHENIYLENDIAMINE +1CABRA MIX מאז שנודע לי על רגישות לחומר PPD אני מחפשת תחליף לצבע השיער שאינו מכיל את החומר וגם ש פניתי לבתי מרקחת טיבעיים לא מצאתי צבע שאינו מכיל את החומר , מכוון שיש לי שיער לבן אני רוצה לצבוע לצבע שיער חום טיבעי שלי. שאלתי היא : איפו ניתן למצוא צבע שיער (חום טיבעי ) שאינו מכיל את PPD מה שם של התכשיר ? דרך אגב נשירת שיער לא עברה לי עדיין גם כאשר הפסקתי לצבוע את השיער לפני שלושה חודשים . תודה מראש :) דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לPPD

הוספת תגובה

• דיאנה

ד``ר בן רנר
    12/08/2008

נשירת שיער אינה תלונה אופינית לרגישות לPPDA ואין סיבה שהתלנות יטמשכו כל כך הרבה זמן למרות שלא צובעים שיער.את צודקת שקשה למצא צבע שלא מכיל חומר זה הצבי מצוי בצבעים קבועים אך בצבעים בלא קבועים לא תמיד
    החומרים האלה לא מכילים חומר זה בהצלחה
    • Lady Grecian® Formula
    • Temporary Color Spray
    • Clairol® Loving Care Haircolor
    • Vegetable-based hair dyes such as juglone from
    walnut shells
    • Jerome Russell’s Color Mousse
    • Grecian® Formula•
    Sun-In®, Spray-In Hair Lightener

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו