מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור הסביב נגד קרדית.אייל05/09/2008
אני סובל מאלרגיה לקרדיט אבק הבית כבר מספר שנים. ניסיתי טיפולים שונים כולל זריקות ודבר לא עזר. אני בטיפול אצל אלרגיולוג כעת וקיבלתי משאף שמיועד לריאות לשאיפה דרך האף. מיותר לומר שזה לא ממש עוזר. אנטי צריך לנקות את הסביבה שלי כמה שאפשר וחסרים כמה דברים קיוותי שפה אני אוכל לקבל מידע היכן לקנות אותם. 1. הבנתי שממולץ לרסס בACARDUST מיטות וספות , אחת לכמה זמן, ואיפה קונים את זה ? 2. כתוב כמעט בכל אתר על כיסוי למטיה ולכרית, סתם כיסוי או כיסוי מיוחד ? ואם מיוחד, אז איפה קונים.? יש טעם בניילון המזרון ? 3. יש כיסוי\פיתרון לספות שהן לא עור או דמוי עור ? 4. ספרים \ארונות וכו' לא מכילים קרדיט ? 5. לשאוב אבק מספיק עם שואב רגיל (שלנו די ישן) או שצריך משהו מיוחד כמו קירבי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקוח סביבתי של קרדית אבק בית
ד``ר ולרי טפליצקי07/09/20081. הבנתי שממולץ לרסס בACARDUST מיטות וספות , אחת לכמה זמן, ואיפה קונים את זה ? - ב"פרמים", יש גם תכשירים נוספים.
2. כתוב כמעט בכל אתר על כיסוי למיטה ולכרית, סתם כיסוי או כיסוי מיוחד ? ואם מיוחד, אז איפה קונים.? - תחפש "מגן מזרן וכרית" שמגן גם בפני מיים בחנויות שמוכרות סדינים או מזרנים,
3. יש כיסוי\פיתרון לספות שהן לא עור או דמוי עור ? - פשוט תשאב אותם עם שואב אבק.
4. ספרים \ארונות וכו' לא מכילים קרדיט ? - יש לסגור ארון תמיד ולשאב מדי פעם בפנים. ספרים להכניס למגירות.
5. לשאוב אבק מספיק עם שואב רגיל (שלנו די ישן) או שצריך משהו מיוחד כמו קירבי ? - לא צריך את היקר ביותר. מספיק שואב רגיל שמתאים לאלרגיים לאבק אל פי הוראות היצרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי למזרון לסובלים מאלרגיה קרדיט
אמא של30/06/2009יגעתי ומצאתי - תאמינו
אז לאחר הרבה הרבה ברורים מצאתי כי תרופארם בנתניה משווקים את הכיסויים למזרונים וכריות ותרסיסים
טלפון לאיש הקשר יוסי 0522750737
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עזרת לי מאוד:)
דנה19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה על אלרגיה לאבק
אייל30/06/2009שלום
שמי אייל
אני סובל מאותה בעיה כמוך
לפני כחצי שנה רכשתי מע' ניקוי בשם ריינבו rainbow והתוצאה שקיבלתי פשוט מדהימה
המע' הזו היא בעצם שואב אבק שמסנן את הליכלוך והאויר דרך מים.
מצויין לשאוב איתה את המזרונים הכריות וגם אם מפעילים אותה במרכז החדר היא מנקה את האויר מאלרגנים למינהם ואבק
מקווה שעזרתי
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל תודה רבה
לידור19/08/2010אני ינסה את זה כנראה שאני לעולם לא אוכל להשאר בקרבת מעשנים או בקרבת אבק תודה רבה לך עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על ריינבו - שואב אבק
איציק12/09/2010תודה על ההמלצה קניתי לפני 3 חודשים את מערכת הניקוי של ריינבו (בהתחלה נבהלתי מהמחיר- למרות התשלומים)
אבל אחרי ההחלטה ,וואו כל הבית שודרג ונקי כמו שלא היה אף פעם
אפילו הווילונות והמיטות שבחיים לא הגעתי אליהם מנוקים,
באמת מוצר מעולה
וקניתי בזכות המלצה שלך ושל חברים נוספים שיש להם ריינבו כבר 7 שנים
שנה טובה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואב אבק rainbow ריינבו
איציק13/11/2010גם אנחנו רכשנו את המכשיר
היה אצלינו סוכן בהדגמה וקנינו לאחר שראינו את כמות האבק שיצאה מהמזרנים של הילדים,
באמת מנקה מצויין הייתי שמח שהמחיר היה זול יותר
אך בכל זאת המלצתי לאחותי ובעלה שגם הזמינו השבוע יש להם כלב ותמיד יש שערות בבית
שבת שלום,
איציק מאשדוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ד``ר בן רנר03/04/2010חפש את חברת תרופארם.הם היחידים בתחום ולהם יש יש מירב ומיטב המוצרים לטיפול סביבתי באבק הבית.חסוך מעצמך חיפושים מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)