שיפור הסביב נגד קרדית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור הסביב נגד קרדית.
    אייל
    05/09/2008

אני סובל מאלרגיה לקרדיט אבק הבית כבר מספר שנים. ניסיתי טיפולים שונים כולל זריקות ודבר לא עזר. אני בטיפול אצל אלרגיולוג כעת וקיבלתי משאף שמיועד לריאות לשאיפה דרך האף. מיותר לומר שזה לא ממש עוזר. אנטי צריך לנקות את הסביבה שלי כמה שאפשר וחסרים כמה דברים קיוותי שפה אני אוכל לקבל מידע היכן לקנות אותם. 1. הבנתי שממולץ לרסס בACARDUST מיטות וספות , אחת לכמה זמן, ואיפה קונים את זה ? 2. כתוב כמעט בכל אתר על כיסוי למטיה ולכרית, סתם כיסוי או כיסוי מיוחד ? ואם מיוחד, אז איפה קונים.? יש טעם בניילון המזרון ? 3. יש כיסוי\פיתרון לספות שהן לא עור או דמוי עור ? 4. ספרים \ארונות וכו' לא מכילים קרדיט ? 5. לשאוב אבק מספיק עם שואב רגיל (שלנו די ישן) או שצריך משהו מיוחד כמו קירבי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור הסביב נגד קרדית.

הוספת תגובה

• פיקוח סביבתי של קרדית אבק בית

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/09/2008

1. הבנתי שממולץ לרסס בACARDUST מיטות וספות , אחת לכמה זמן, ואיפה קונים את זה ? - ב"פרמים", יש גם תכשירים נוספים.
    2. כתוב כמעט בכל אתר על כיסוי למיטה ולכרית, סתם כיסוי או כיסוי מיוחד ? ואם מיוחד, אז איפה קונים.? - תחפש "מגן מזרן וכרית" שמגן גם בפני מיים בחנויות שמוכרות סדינים או מזרנים,
    3. יש כיסוי\פיתרון לספות שהן לא עור או דמוי עור ? - פשוט תשאב אותם עם שואב אבק.
    4. ספרים \ארונות וכו' לא מכילים קרדיט ? - יש לסגור ארון תמיד ולשאב מדי פעם בפנים. ספרים להכניס למגירות.
    5. לשאוב אבק מספיק עם שואב רגיל (שלנו די ישן) או שצריך משהו מיוחד כמו קירבי ? - לא צריך את היקר ביותר. מספיק שואב רגיל שמתאים לאלרגיים לאבק אל פי הוראות היצרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסוי למזרון לסובלים מאלרגיה קרדיט

אמא של
    30/06/2009

יגעתי ומצאתי - תאמינו

אז לאחר הרבה הרבה ברורים מצאתי כי תרופארם בנתניה משווקים את הכיסויים למזרונים וכריות ותרסיסים

טלפון לאיש הקשר יוסי 0522750737

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עזרת לי מאוד:)

דנה
    19/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלה על אלרגיה לאבק

אייל
    30/06/2009

שלום
    שמי אייל
    אני סובל מאותה בעיה כמוך
    לפני כחצי שנה רכשתי מע' ניקוי בשם ריינבו rainbow והתוצאה שקיבלתי פשוט מדהימה
    המע' הזו היא בעצם שואב אבק שמסנן את הליכלוך והאויר דרך מים.
    מצויין לשאוב איתה את המזרונים הכריות וגם אם מפעילים אותה במרכז החדר היא מנקה את האויר מאלרגנים למינהם ואבק
    מקווה שעזרתי
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל תודה רבה

לידור
    19/08/2010

אני ינסה את זה כנראה שאני לעולם לא אוכל להשאר בקרבת מעשנים או בקרבת אבק תודה רבה לך עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על ריינבו - שואב אבק

איציק
    12/09/2010

תודה על ההמלצה קניתי לפני 3 חודשים את מערכת הניקוי של ריינבו (בהתחלה נבהלתי מהמחיר- למרות התשלומים)
    אבל אחרי ההחלטה ,וואו כל הבית שודרג ונקי כמו שלא היה אף פעם
    אפילו הווילונות והמיטות שבחיים לא הגעתי אליהם מנוקים,
    באמת מוצר מעולה
    וקניתי בזכות המלצה שלך ושל חברים נוספים שיש להם ריינבו כבר 7 שנים

שנה טובה,
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואב אבק rainbow ריינבו

איציק
    13/11/2010

גם אנחנו רכשנו את המכשיר
    היה אצלינו סוכן בהדגמה וקנינו לאחר שראינו את כמות האבק שיצאה מהמזרנים של הילדים,
    באמת מנקה מצויין הייתי שמח שהמחיר היה זול יותר
    אך בכל זאת המלצתי לאחותי ובעלה שגם הזמינו השבוע יש להם כלב ותמיד יש שערות בבית

שבת שלום,
    איציק מאשדוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל

ד``ר בן רנר
    03/04/2010

חפש את חברת תרופארם.הם היחידים בתחום ולהם יש יש מירב ומיטב המוצרים לטיפול סביבתי באבק הבית.חסוך מעצמך חיפושים מיותרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו