שישה חודשים רצופים של אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שישה חודשים רצופים של אלרגיה
    הילה
    21/09/2008

מאז גיל 13 אני סובלת מאלרגיות. היום אני בת 33. כנראה בגלל שעברתי להתגורר במושב משהו השתנה השנה. בתחילת אפריל הופיעה לראשונה אלרגיה והיא נמשכת עד היום רצוף. התחלתי להשתמש בקלרינז היות ותרופות אחרות שעזרו בעבר כמו ז'ילרגי לא עזרו הפעם. הקלרינז גרם לי לתופעות לואי מזעזעות ושבש לי את כל החיים. עכשיו חזרתי לז'ילרגי אבל לא תמיד זה עוזר. בכל אופן אין בוקר שלא מתחיל באלרגיה, וגם כאשר אין נזילה מהאף כל האיזור רגיש ופצוע. לעיתים מלווה בשיעול אלרגי וגרוד בעיניים. אני כבר לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר, סבל שלא יתואר, אני ישנה המון, אין לי כוח לעשות כלום, שגרת חיי נפסקה, הגוף שלי חלש, אני לא יוצאת כמעט מהבית. אין לי מושג מה לעשות, אני יודעת שבבדיקות אלרגיה אסור לקחת תרופות אנטיהיסטמניות, אבל אין הפוגה באלרגיה ולכן אני לא מסוגלת לא לקחת את התרופות. וגם אם יגלו למה אני אלרגית עד כמה שידוע לי אין הרבה מה לעשות בהקשר. אולי מישהו יכול לייעץ לי, אולי יש דרכים להקל את המצב שאני לא יודעת עליהן הצילו הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילה

ד``ר בן רנר
    22/09/2008

גשי להבדק ובמידה וימצא האלרגן ניתן לעשות הרבה.קשה לי להבין מה מונע ממך לבקש טיפול וברור הנגיש בכל קופות החולים כל כך הרבה שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו