אלרגיה לחתולים וחיסונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים וחיסונים
    אורית
    23/09/2008

יש לי מספר שאלות. 1. ילדי בן 5 ונמצא אלרגי לחתולים בבדיקת טסטים, אבל כשנחשף לחתולים בחוץ, (לא נגע בהם), פעם אחת רק ליטף ושטפתי לו ידיים, הוא לא הגיב בשום צורה אלרגית. האם האלרגיה "רדומה" אם יש דבר כזה, או האם עלי לחשוף אותו יותר כדי לדעת אם יש תגובה לאלרגיה? 2. בעקבות הנ"ל, אני מעוניינת לעשות לו חיסונים מגיל 6 נגד אלרגיה לחתולים לכן אני רוצה להיות בטוחה בשאלה מס'1. 3. האם בכלל כדאי לעשות חיסונים לילדים, האם זה מזיק או באמת מועיל. והאם החיסון נגד חתולים ימנע גם התפתחות של אלרגיה לכלבים.(אנו רוצים בשלב מסויים לאמץ כלב) הבנתי שאין חיסון נגד אלרגיה לכלבים. 4. נכון לעכשיו אני לא רואה תגובות אלרגיות לחתולים כשהוא נחשף בחוץ לחתול (ולא נוגע), גם אם ליטף. האם החיסון יעורר את הדב משנתו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחתולים וחיסונים

הוספת תגובה

• אורית

ד``ר בן רנר
    23/09/2008

ללא קליניקה מתאימה אין לתבחינים משמעות.כתבתי את זה מספר פעמים בפורום הזה.השאלה שלי ,אם אין לו קליניקה מדוע נבדק בכלל.לא בודקים ילד בריא!
    לגבי חיסונים אני נוהג להתחיל מגיל 3 שנים אם מתאפשר מבחינה מעשית.במידה ולא החל מגיל שניתן לשכנע את בילד לקבל זריקות.אחרי מספר זריקות הוא מגיע למסקנה שאין כאן בעיה והדרך להשלמת הטיפול חופשית.האלרגיה עלולה להתפרץ תמיד בהמשך (ללא טיפול)במידה וסף החשיפה עובר את יכולת ההתגוננות של הגוף.אין קשר בין חתול לכלב אבל ילד אלרגי עדיףשלא יגדל חיות מחמד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית
    30/09/2008

תודה רבה, בעקרון עשיתי לילדי טסטים לאלרגיה משום שחשדנו שהוא אלרגי לבוטנים ורצינו לודא את זה רפואית . מכיוון שאני אלרגית למספר גורמים , החלטתי לבדוק אם הוא אלרגי לעוד גורמים והוא אכן נמצא אלרגי גם לחתולים. (ולבוטנים), דרך אגב, בדיקה זו היתה חשובה מאוד משום שחשבנו להביא מספר חיות הביתה והיום אנו נמנעים מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו