מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחתולים וחיסוניםאורית23/09/2008
יש לי מספר שאלות. 1. ילדי בן 5 ונמצא אלרגי לחתולים בבדיקת טסטים, אבל כשנחשף לחתולים בחוץ, (לא נגע בהם), פעם אחת רק ליטף ושטפתי לו ידיים, הוא לא הגיב בשום צורה אלרגית. האם האלרגיה "רדומה" אם יש דבר כזה, או האם עלי לחשוף אותו יותר כדי לדעת אם יש תגובה לאלרגיה? 2. בעקבות הנ"ל, אני מעוניינת לעשות לו חיסונים מגיל 6 נגד אלרגיה לחתולים לכן אני רוצה להיות בטוחה בשאלה מס'1. 3. האם בכלל כדאי לעשות חיסונים לילדים, האם זה מזיק או באמת מועיל. והאם החיסון נגד חתולים ימנע גם התפתחות של אלרגיה לכלבים.(אנו רוצים בשלב מסויים לאמץ כלב) הבנתי שאין חיסון נגד אלרגיה לכלבים. 4. נכון לעכשיו אני לא רואה תגובות אלרגיות לחתולים כשהוא נחשף בחוץ לחתול (ולא נוגע), גם אם ליטף. האם החיסון יעורר את הדב משנתו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ד``ר בן רנר23/09/2008ללא קליניקה מתאימה אין לתבחינים משמעות.כתבתי את זה מספר פעמים בפורום הזה.השאלה שלי ,אם אין לו קליניקה מדוע נבדק בכלל.לא בודקים ילד בריא!
לגבי חיסונים אני נוהג להתחיל מגיל 3 שנים אם מתאפשר מבחינה מעשית.במידה ולא החל מגיל שניתן לשכנע את בילד לקבל זריקות.אחרי מספר זריקות הוא מגיע למסקנה שאין כאן בעיה והדרך להשלמת הטיפול חופשית.האלרגיה עלולה להתפרץ תמיד בהמשך (ללא טיפול)במידה וסף החשיפה עובר את יכולת ההתגוננות של הגוף.אין קשר בין חתול לכלב אבל ילד אלרגי עדיףשלא יגדל חיות מחמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורית30/09/2008תודה רבה, בעקרון עשיתי לילדי טסטים לאלרגיה משום שחשדנו שהוא אלרגי לבוטנים ורצינו לודא את זה רפואית . מכיוון שאני אלרגית למספר גורמים , החלטתי לבדוק אם הוא אלרגי לעוד גורמים והוא אכן נמצא אלרגי גם לחתולים. (ולבוטנים), דרך אגב, בדיקה זו היתה חשובה מאוד משום שחשבנו להביא מספר חיות הביתה והיום אנו נמנעים מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)