אוטיקריה והפרעות הורמונאליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטיקריה והפרעות הורמונאליות
    רותי
    13/10/2008

אני עם אורטיקריה כרונית כמעט ארבעה חודשים, כל הבדיקות תקינות, למעט משהו גבולי בבלוטת התריס, בעבר היו לי בעיות הורמנאליות ( מחזורי וסת לא סדירים, שחלות פוליציסטיות), אז הציעו שאטול גלולות. לפני שנה עברתי טיפולי פוריות. בעבר גם היו ערכי TSH גבוהים והייתי במעקב של אנדוקרינולוג. האם יכול להיות קשר בין אי יציבות הורמונאלית לתופעה המעצבנת הזאת ששמה אורטיקריה. האם יכול להיות שנטילת גלולת תיצב את המערכת ההורמונאלית ותטפל בתופעה? לאן עלי לפנות על מנת לבדוק את הנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רותי

ד``ר בן רנר
    14/10/2008

חרלת(אורטיקריה.)היא מחלה אוטואימונית כלומר מחלה בה הגוף תוקף את עצמו.הפרעות בבלוטת התריס שכיחה מאד (עד30%בבנות).לעיתים יש הפרעות גם בהורמוני המין.והתופעה מופיעה בטיפולי פוריות.אציע לפנות למרפאה אלרגית במקום מגורייך לברור ומעקב.החלק האופטימי שבדבר הוא שהתופעה יכולה לחלוף מעצמה לתקופות ארוכות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופטי לאורטיקריה

מירב
    15/10/2008

היי רותי לבני היה אוריטקריה קשה כאשר היה תינוק בן 1.5 , הוא טופל בכל שיטה אפשרית ברפואה הקונבנציונאלית (סטרואידים וכו) למשך כמה חודשים וזה לא עזר הפריחה חזרה ושוב הופיעה . הדבר היחידי שכן עזר והעביר את זה כלא היה עד היום למעשה (בן 5 היום) זה טיפול הומאופטי מבוקר אצל רופא מדהים ששמו ד"ר פריד (יש לו אתר באינטרנט). אני ממליצה בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו