אלרגיה לקרדית האבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית האבק
    אבי
    01/11/2008

שלום. שמי אבי ואני בן 23. בגיל 12 אובחנתי כאלרגי לקרדית האבק, מה שהיה מתבטא בגודש באף. שאלתי היא האם יכול להיות שהתגובה האלרגית שלי השתנתה, כי אני סובל בימים האחרונים מפריחות חמורות בעור וגירוי חריף בעיניים. באותו הנושא, האם יש תרופה אנטי-היסטמנית שהייתם ממליצים עליה, ללא מרשם רופא?? תודה ושבוע טוב, אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית האבק

הוספת תגובה

• אלרגיה לקרדית האבק

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/11/2008

גם פריחה וגרד עיניים הם ביטוי של אלרגיה לקרדית האבק, טלוי בסוג הפריחה.
    תרופות אנטיהיסטמיניות הם רבות. ללא מרשם נמכרים לורסטין וזילרגי.
    במדה והם לא יספיקו, יש לפנות לרופא לקבלת טיפול נוסף: טיפות עיניים מיוחדות, משחות ועוד.
    קיים גם טיפול חיסוני אשר בונה עמידות ממושכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אבי
    02/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדית אבק הבית פיתרון

נעמה
    06/02/2009

מזרני לקטס ויטלטי מדובר בחומר טבעי המופק מעץ הגומי, שמבטיח, לדברי היצרנים, גמישות מלאה בכל תנועה. אומרים עליו גם שהוא אנטי-בקטריאלי ואנטי-אלרגני, כלומר מתאים לאנשים שרגישים לקרדית אבק הבית מזרני לטקס משווקים על ע"י מספר חברות כמו אירופלקס וכד' מקווה שזה יעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו